28 серпня

Тульчин, Дворец Потоцких
Билеты от 60 грн!
Купить билет на 28 серпня - 28.08.2021 19:00

Другий день, 28 серпня, на IV міжнародному фестивалі OPERAFEST TULCHYN-2021 пройде під гаслом «Українська класика і сучасність».

28 серпня о 19:00 ви побачите дивовижний балет «Майська ніч» у виконанні «Київської Опери».

Просто неба оживе неперевершена музика Євгена Станковича, вічна історія кохання, захоплююча фантасмагорія гоголівських пригод та невичерпна сила українського фольклору!

У своїй оригінальній постановці хореографу Віктору Гаченку за допомогою органічного синтетичного дійства вдалося передати і животворний гоголівський гумор, і світлу поетику, й ніжні ліричні почуття. Все дійство розцвічено влучною, дотепною, вельми промовистою та насиченою тонким гумором хореографією.

Диригент-постановник – Євген Воронко.
Диригент – заслужений артист України Віктор Плоскіна.
Балетмейстер-постановник – Віктор Гаченко.
Хормейстер-постановник – Анжела Масленнікова.

О 21:30 вас чекає одна з найбільш масштабних опер в українському репертуарі – «Ярослав Мудрий» Георгія Майбороди.

Усіх вразить унікальне філософське узагальнення й новітнє прочитання образу Ярослава Мудрого, особистість якого й досі не стерлася з історичного літопису Європи. У опері Ярослав Мудрий постане у різні моменти свого бурхливого і наповненого подіями життя.

На фоні виразних історичних подій розкриється внутрішній світ князя-мислителя, будівничого і воїна, який крок за кроком переборює підступні інтриги своїх ворогів і недругів. Про що він думав, об'єднуючи два береги Дніпра, які плани будував і як давні події перекликаються із сьогоденням? Усі відповіді на ці запитання «зашифровані» у опері «Ярослав Мудрий».

Диригент-постановник – Тарас Мартиник.
Режисер-постановник – Богдана Латчук.
Виконавці: солісти і Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, хор і балет Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля».

Опівночі, о 00:00 на фестивалі відбудеться open air прем’єра фентезі рок-опери аніме «Орфей та Еврідіка назавжди».

Вистава, що з аншлагом пройшла у країнах Сходу та підкорила глядачів Дубайської опери, тепер в Україні!

Ця неперевершена сучасна постановка з ексклюзивними інтерактивними декораціями та новітніми технологіями об'ємного відеоконтенту створена на авторську музику та оригінальну ідею композитора, заслуженого артиста України Михайла Брунського.

Взаємодія акторів з об'ємним відеозображенням протягом усього дійства створює ілюзію казкового простору та занурить глядача у давньогрецьку міфологічну історію кохання напівбога Орфея та лісової німфи Еврідіки. У постановці зібрані сім унікальних голосів – від найвищого чоловічого tenor altino до найнижчого bas profundo.

Створенням відеоконтенту займалася студія «О&E Entertainment Dubai», чия робота викличе у глядача відчуття захоплення та змусить співпереживати героям у повній мірі.

Композитор – Михайло Брунський.
Режисери відеопроекції – Михайло Брунський, Павло Блінохватов.
Режисер-постановник – Богдана Латчук.
Генеральний продюсер – Олена Брунська.

Поїхали за враженнями на головний open air літа – ІV міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021!

Ексклюзивні постановки та приголомшливі шоу, які ви не побачите ніде інде – просто неба у неповторній атмосфері прекрасного «Подільського Версалю» – Палацу Потоцьких – ВЖЕ ЧЕКАЮТЬ ВАС!!!

Метки:

Тульчин, Дворец Потоцких
Билеты от 60 грн!
Купить билет на 28 серпня
Афиша Тульчин, Дворец Потоцких 2020. Купить билеты в Тульчин со скидкой онлайн. Концерты в Тульчин