Джаз проект Тараса Луки

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Джаз проект Тараса Луки - 06.09.2021 19:00

6 вересня унікальний український колектив Taras Luka project виступить з програмою «Part of the Journey» у Caribbean Club Concert Hall.

Музика колективу поєднує в собі латиноамериканські стилі, елементи ф’южну та джазу. Зміна ритмічних малюнків та мелодичних ліній додає музиці повноти звучання.

«У кожного в житті є певна історія, зазвичай, не одна. Історія, якою хочемо поділитись, пережити ще раз. Історія, яка наповнена особливими емоціями, переживаннями та почуттями. Кожна з таких історій надихає нас та допомагає кожного дня не зупинятись і рухатись вперед. Саме так і народилася ідея створити програму «Part of the Journey». Кожна із композицій, що ввійшли до цього альбому, має певну ідею та розповідає одну з історій мого життя», – розповідає про ідею створення проєкту засновник та ідейних натхненник колективу Тарас Лука.

Музика Тараса Луки лунала в незвичному форматі – у супроводі симфонічного оркестру «Одеського національного академічного театру опери та балету» – на більше ніж 18-ти майданчиках європейського значення, де була тепло та успішно прийнята слухачами.

Минулого року Тарас Лука написав музику до мюзиклу «Ромео та Джульєтта», який був відібраний у лонгліст театрального «Оскару» – всеукраїнського фестивалю «Премія Гра».

6 вересня в Caribbean Club Concert Hall для вас будуть грати:

Тарас Лука – акордеон
Валерій Лисенко – фортепіано
Максим Кондратьєв – контрабас
Даніель Кастро – перкусія
Яків Тарунцов – барабани

Спеціальним гостем концерту стане відомий саксофоніст Андрій Чмут.

Компанія друзів, смачна вечеря, пляшка ігристого та якісна музика – дозвольте собі розслабитися і відволіктися від повсякденних турбот.

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Джаз проект Тараса Луки
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ