10-й Фестиваль «Німі Ночі»

Одеса, Зеленый Театр Одесса
Билеты от 200 грн!
Купить билет на 10-й Фестиваль «Німі Ночі» - 12.09.2021 19:00

11 та 12 вересня в Одесі відбудеться 10-й ювілейний Фестивалю німого кіно та сучасної музики “Німі ночі”. Локаціями та співорганізаторами фестивалю стануть Музей сучасного мистецтва Одеси та “Зелений театр”.

12 вересня о 19:00 в Зеленому театрі розпочнеться основна програма фестивалю. З огляду на ризики карантинних обмежень вона буде тривати впродовж одного дня, проте, традиційно, в рамках музичних кіноперформансів, присвячених видатним зіркам німого кіно.

Перший сет фестивалю, присвячений українсько-німецькій зірці німого кіно Ксенії Десні, розпочнеться показом мелодрами “Карусель”, знятої в Швеції в 1925 році голлівудським кінорежисером українського походження Дмитром Буховецьким, в супроводі одеського джазового тріо Андрія Показа.

В рамках другого сету фестивалю, присвяченого українській та французькій зірці німого кіно Наталі Лисенко, буде показано французьку стрічку режисера Жана Епштейна “Подвійне кохання” (1925) в супроводі київського композитора та діджея Олексія Подат.

Третій сет фестивалю складе шедевр українського кіноавангарду – кіносимфонію “Навесні” (1929) режисера Михаїла Кауфмана в супроводі іменитого українського композитора Олександра Кохановського.

Партнери фестивалю: Національний центр Олександра Довженка, Одеська міська рада, Музей сучасного мистецтва Одеси, Зелений театр, Французький інститут у Києві, Британська Рада в Україні.

Метки:

Одеса, Зеленый Театр Одесса
Билеты от 200 грн!
Купить билет на 10-й Фестиваль «Німі Ночі»
Афиша Одеса, Зеленый Театр Одесса 2020. Купить билеты в Одеса со скидкой онлайн. Концерты в Одеса