Фестиваль ОБЛАКА 2021

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Фестиваль ОБЛАКА 2021 - 30.09.2021 19:00

30 вересня (четвер) 2021р. о 19:00 – ІГОР ІРТЕН’ЄВ (Ізраїль), ОЛЬГА КАЧАНОВА і ВАДИМ КОЗЛОВ (Казахстан)
Творча зустріч в Дніпрі в рамках шостого міжнародного фестивалю авторської пісні «ОБЛАКА» імені Олександра Галича за підтримки програми «Культурна столиця». У концерті-відкритті фестивалю “ОБЛАКА 2021” Ігор Іртен’єв прочитає свої іронічні, розумні, тонкі і гомерично смішні вірші. Ольга Качанова і Вадим Козлов виконають свої авторські пісні, відомі своєю глибиною, мелодійністю і тонкою іронією.

ІГОР ІРТЕН’ЄВ – один з небагатьох російськомовних поетів, хто примудрився стати класиком за життя, а все тому що умудряється бути в курсі подій, що відбуваються і їдко і гостро, з особливою витонченістю, їх висміювати. Провокаційні вірші Іртеньєва повністю описують ту саму життя, в яку з головою занурюється людина, що переступила поріг повноліття: перші дорослі шишки; непрості рішення і рятівна іронія, яка доходила часом до сарказму.

Сьогодні Іртен’єв – яскравий представник поетичного Олімпу, чий голос на захист України звучить дуже голосно, а нові вірші – незмінно “в десятку” – розлітаються на цитати: “Ад – не худшее место на свете, говорю вам как зритель “Вестей”, “Пароход “Владимир Путин” погружается на дно”, “Страна моя идет ко дну со мною заодно, а мне обидно за страну и боязно за дно”, “Ну и как там, в КГБ? Да вообще-то так себе”.

Ігоря Іртеньєва називають «поетом-правдорубом» і одним з найяскравіших представників іронічного напрямку в сучасній російській поезії. Михайло Жванецький писав про нього: «Это самый принципиальный человек в мире. Он ползет по пустыне, мечтая о глотке воды, доползает до колодца, ему протягивают стакан, он отказывается и ползет дальше»

ОЛЬГА КАЧАНОВА і ВАДИМ КОЗЛОВ – авторський дует, який виступає в жанрі авторська пісня і трепетно зберігає вірність поетичного слова. Ольга Качанова – поет і автор пісень, Вадим Козлов – композитор, музикант і автор пісень.

Ольга Качанова і Вадим Козлов яскраво заявили про себе на початку 80-х років, в їх творчому багажі близько трьохсот авторських пісень, шість СD, дві платівки фірми «Мелодія», кілька відео-концертів, книги пісень і віршів, публікації в літературних журналах. Ольга Качанова і Вадим Козлов – члени журі найбільших міжнародних пісенних фестивалів, провідні майстер-класів для авторів-виконавців.

Їх пісні відомі у всіх країнах і континентах і увійшли в усі «Антології авторської пісні». Ольга і Вадим активно гастролюють по всьому світу, їхні авторські концерти проходили в багатьох містах різних країн світу – від Гельсінкі до Єрусалиму, від Праги до Новосибірська, від Ташкента до Талліна, від Баку до Чикаго. Їх концертні програми вирізняються новаторським музичним оформленням. Часто пісні звучать не тільки під акомпанемент гітари, але і лютні, органу, класичного квартету, джазового тріо і навіть цілого оркестру. Кожен концерт дуету – це яскраве поетичне, музичне та емоційне потрясіння.

Концерт відбудеться в Дніпропетровській філармонії ім.Л.Когана (малий зал)
Адреса: Дніпро, вул. Воскресенська, 6

Метки:

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Фестиваль ОБЛАКА 2021
Афиша Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро