Стас Корольов

Харьков, Promodo Hub
Билеты от 480 грн!
Купить билет на Стас Корольов - 02.10.2021 20:00

Знайомтеся, це Стас Корольов! Завдяки участі в шоу “Голос Країни ” в 2016 році, Стас потрапив в команду Івана Дорна. Дорну настільки сподобалося володіння Корольовим музичними інструментами, що він запросив його допомогти зробити номер для іншої учасниці “Голосу” – Юлії Юриної. Так народився добре відомий всім дует YUKO.

Мікс з електронної музики та українського фольклору швидко збирає своїх прихильників, але проіснувавши 4 роки через творчі розбіжності група розпалася в минулому році. Все це наклалося на внутрішні конфлікти Корольова і складні відносини з його дівчиною. Останній пункт став вирішальним: Стас починає відвідувати психотерапевта і переосмислювати себе і свою творчість, щоб вже в травні цього року випустити «O_x» – без перебільшення унікальний альбом для української музичної сцени.

“Що буде, якщо змішати музику гуртів 2HCompany, Макулатура, Вагоновожаті, Radiohead і YUKO. Один з найяскравіших записів 2021, що викликає різноманітні почуття.”- пише журнал СЛУХ.

“O_x” – це автобіографічна робота, яка піднімає важливі питання самоідентифікації людини, як артиста, громадянина і партнера у відносинах. Цей альбом треба прослуховувати від початку до кінця без пауз і перемикання треків, тому що кожна композиція є шматочком єдиного пазла.

Концертна версія ” O_x ” – це все те ж саме, але до аудіокартинки додається візуальна. Живі емоції Стаса і авторські візуалізації весни підсилюють ефект від альбому, дозволяючи глибше зануритися у всесвіт Корольова і дізнатися в ньому самого себе.

Приходьте 2 жовтня в PROMODO HUB на унікальну виставу імені Стаса!

Буде терапевтично

Метки:

Харьков, Promodo Hub
Билеты от 480 грн!
Купить билет на Стас Корольов
Афиша Харьков, Promodo Hub 2020. Купить билеты в Харьков со скидкой онлайн. Концерты в Харьков