Taktika.Ресторани

Харьков, Promodo Hub
Билеты от 650 грн!
Купить билет на Taktika.Ресторани - 07.10.2021 19:00

7 жовтня в Promodo Hub відбудеться бізнес-баттл Taktika.Ресторани. Спікери першого івенту: Вілен Дініелян —засновник мережі ресторанів Roll Club і Watatsumi, та Анастасія Латкіна — засновниця мережі ресторанів Farsсh, Buhari і CHOO Izakaya.

Формат івенту — Q&A шоу. Він не передбачає довгих презентацій, а в більшій мірі полягає з відповідей на питання, які спікери обирають на екранах.

Питання стосуватимуться операційних процесів у ресторанній сфері, маркетингу, автоматизації бізнесу, пошуку підрядників, управління командою, та інших бізнес-аспектів.

Окремим планується блок “Незручних питань”, які стосуються моральних і етичних принципів: як власних, так і бізнесу в цілому. Коротко відповісти на ці питання зможе кожен гість у залі, проголосувавши “так” або “ні” онлайн, а результати відразу ж побачити на екранах. Спікери ж будуть давати розгорнуті відповіді, пояснюючи свою точку зору.

Модератором Taktika.Ресторани у Promodo Hub виступить Юлія Мєльохіна – співзасновниця консалтингового бюро у сфері гостинності і корпоративної культури B&M advising bureau. У Юлі великий досвід роботи в ресторанному бізнесі, зокрема, в First Line Group.

Ставай свідком бізнес-шоу TAKTIKA та надихайся успішними історіями підприємців!

Метки:

Харьков, Promodo Hub
Билеты от 650 грн!
Купить билет на Taktika.Ресторани
Афиша Харьков, Promodo Hub 2020. Купить билеты в Харьков со скидкой онлайн. Концерты в Харьков