ПЕТРИК І ВОВК. Дитячий симфонічний абонемент

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 50 грн!
Купить билет на ПЕТРИК І ВОВК. Дитячий симфонічний абонемент - 17.10.2021 12:00

ПРОКОФ'ЄВ Симфонічна казка ПЕТРИК І ВОВК

Виконавці Академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії
Художній керівник/Головний диригент Айдар ТОРИБАЄВУ програмі:
Сергій ПРОКОФ'ЄВ. Симфонічна казка “ПЕТРИК І ВОВК”

Виконавці:

Академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії

Художній керівник/головний диригент Айдар ТОРИБАЄВ

Музична казка Сергія Прокоф’єва «Петрик і вовк» легко допоможе маленьким слухачам відкрити світ великої симфонічної музики!

Розповідь про сміливого хлопчака Петрика, який за допомогою Пташки зумів перехитрувати і провчити Вовка – це одна з найвідоміших у світі дитячих музичних історій.

Казкові персонажі «говорять» голосами відповідних музичних інструментів. Петрик представлений групою струнних, Дідусь – фаготом, Пташка – флейтою, Кішка – кларнетом, Вовк – валторнами, постріли мисливців – литаврами й барабанами.

Яскрава музика якнайкраще відтворює їх характер, захоплює уяву своїм різнобарвним звучанням та цікаво і невимушено відкриває діткам секрети сприйняття музичного мистецтва!

Музика написана настільки талановито, що у казки “Петрик і Вовк” дивовижна доля: мультфільм Уолта Діснея, премія “Оскар” за короткометражну роботу інтернаціональної команди з Польщі, Норвегії та Британії, одноактний балет і навіть рок-версія!

Послухаємо оригінал!

Художня мультиплікація

Ця музична казочка, мета якої – знайомити дітей з інструментами симфонічного оркестру – дуже проста. Але все написано настільки талановито, що у казки “Петрик і Вовк” дивовижна доля:

мультфільм Уолта Діснея,премія “Оскар” за короткометражну роботу інтернаціональної команди з Польщі, Норвегії і Британії, одноактний балет,і навіть рок-версія!

Послухаємо оригінал!

Метки:

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 50 грн!
Купить билет на ПЕТРИК І ВОВК. Дитячий симфонічний абонемент
Афиша Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро