Підпільний Стендап: XL. Halloween Edition

Київ, Будинок кіно
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Підпільний Стендап: XL. Halloween Edition - 30.10.2021 19:30

Пані та панове, леді та джентльмени!
Запрошуємо Вас відвідати унікальну подію – Підпільний Стендап: XL. Halloween Edition!
Для наших постійних глядачів не секрет, що Halloween це улюблене свято «Підпільного». У цей день ми відриваємося по повній!Це неймовірне дійство, яке точно тобі сподобається!
Ми чекаємо саме тебе і всіх повнолітніх членів твоєї родини, щоб страшенно посміятися! Крім найсміливішого матеріалу від кращих коміків Києва, ти станеш свідком справжньої комедійної імпровізації, коли комік вигадує жарти «тут і зараз», на теми, які напишеш ти!
Це справжній подарунок для поціновувачів нової української комедії. Це прекрасний початок для тих, хто ще не знайомий зі стендапом. Це просто неймовірний вечір, який продовжить твоє життя сміхом, у самому центрі Києва і ти просто не можеш його пропустити!
У цей вечір на сцені найсміливіші стендап коміки міста Києва:
Свят Загайкевич – засновник «Підпільного», автор жартів «які неможливо забути», актор у жанрі імпровізація.
Сергій Ліпко – переможець численних фестивалів, двічі переможець шоу «Розсміши Коміка», сценарист проекту «Телебачення Торонто».
Настя Дєрская – переможниця Стендап Фестивалю в Одесі 2019, учасниця шоу «Жіночий квартал», «Гуднайтклаб», комментаторка «Богиня шопінгу».
Антон Тимошенко – абсолютний переможець «Розсміши коміка», сценарист проекту «Телебачення Торонто» і ще безлічі популярних програм.
Василь Байдак – двічі переможець другого і четвертого незалежного всеукраїнського Stand Up фестивалю. Актор театру абсурду «Воробушек», учасник та переможець телешоу «Ліга Сміху».

УВАГА!
– Захід пройде з дотриманням дистанції і всіх санітарних норм;
– На вході вас чекатиме температурний скринінг і антисептики;
– Не забувайте про маски.

Метки:

Київ, Будинок кіно
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Підпільний Стендап: XL. Halloween Edition
Афиша Київ, Будинок кіно 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ