EYRA – B’Day Concert – Нечемна

Київ, Boho Safari
Билеты от 250 грн!
Купить билет на EYRA – B’Day Concert – Нечемна - 30.10.2021 19:00

EYRA Birthday Concert Нечемна відбудеться о 19.00 в колоритному просторі Boho Safari.

30 жовтня Ейра святкує свій день народження та збирає віх друзів і шанувальників в залі Boho Safari аби заспівати улюблені хіти та презентувати нові пісні.

В музичних колах Ейра більш відома як автор пісень багатьох відомих артистів, серед яких Злата Огневич, Олег Винник, Альоша, Еліна Іващенко, Соня Кей та багато інших. Однак ті, хто слідкують за її власною творчістю люблять та цінують її за сміливість та самобутній почерк. Хтось є шанувальником бунтарських пісень , серед яких Люби крапка ком, Інша коза, а хтось обожнює чуттєві Забути, Гарну Карму та Солодки снів, милий.

Ейра – перша в Україні артистка, яка в 2015 році зібрала гроші на краундфандинговій платформі Кікстартер на дебютний альбом та концерти в АТО. І цей період в її творчості окриляла пісня Тінь Героя.

Останній реліз – Гарна Карма – знайшов відлуння в серцях слухачів і був високо оцінений музичними експертами. Проте 30-го жовтня Ейра обіцяє здивувати новими піснями, які дали імпульс назвати концертну програму «Нечемна». «В кожної людини є світла і темна сторона . І темна – часом буває дуже цікавою. Навіщо ж її приховувати. В нових піснях я покажу свої інші грані, які притаманні майже кожній дівчині, однак не кожна готова це афішувати» – інтригує артистка.

Метки:

Київ, Boho Safari
Билеты от 250 грн!
Купить билет на EYRA – B’Day Concert – Нечемна
Афиша Київ, Boho Safari 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ