Поетична моновистава «ХРОНІЧНА ОСІНЬ»

Київ, Мала Опера
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Поетична моновистава «ХРОНІЧНА ОСІНЬ» - 31.10.2021 19:00

Сергій Смальчук. Літературний вечір.

“ХРОНІЧНА ОСІНЬ” – нова поетична моновистава поета, актора і відомого журналіста Сергія Смальчука.
Вже перший перформанс якого, під назвою “МІЖ СПОГАДОМ, РЕАЛЬНІСТЮ І СНАМИ…”, за участю відомої телеведучої і актриси Юлії Зорій зібрав масу схвальних відгуків представників культурної спільноти столиці.
Про вечір громадянської лірики “ЖИВИМ…”, що відбувся у 2018 році в Парижі захопливо писала французька преса.
Поетична вистава “НЕ САМ/ПОДОРОЖНІ”, створена в колаборації популярною актрисою Іриною Веренич-Островською, фронтменом гурту “МОТАНКА” Віктором Вербою (Жалніним) та режисеркою Антоніною Горіною-Готфрід зібрала аншлаг у престижному Київському “Довженко-Центрі”
“ХРОНІЧНА ОСІНЬ” – також не стане розчаруванням для поціновувачів поетичного слова і творчості цього автора. Бо це – про те, що всім однаково болить й лоскоче нерви. Вірші, що змусять пригадати і перше кохання освячене букетами опалого листя, й щоразу дужчий біль, змитий зі щік дощем, і німий крик – похований за вікнами чужих квартир колись рідних людей…
Хронічна осінь це – немов хвороба, втім… Не вирок. Бо завжди є надія – на порожній вулиці зустрітись поглядом із парою таких же, як і в тебе – часом вицвілих, втім досі спраглих до тепла і затишку очей.

Тексти та читання: Сергій Смальчук
Музика та живе виконання: Віталій Кобзар

Метки:

Київ, Мала Опера
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Поетична моновистава «ХРОНІЧНА ОСІНЬ»
Афиша Київ, Мала Опера 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ