Новорічне ілюзійне шоу «Весела магія»

Київ, Центральный Дом Офицеров ВСУ
Билеты от 270 грн!
Купить билет на Новорічне ілюзійне шоу «Весела магія» - 23.12.2021 12:00

Київський театр «Тисячоліття» представляє, Новорічне Ілюзійне шоу для дітей «Весела магія» – це незабутні емоції та можливість нагадати собі і дитині, що наш світ сповнений чарівних загадок і всіляких чудес особливо перед Новим Роком!
Шановні батьки святкова програма починається з 11:30
На Ілюзійне свято запрошені друзі Фокусника: Дід Мороз, Снігуронька, та багато інших, з якими вони зможуть зустрітися до початку шоу-програми. Та після свята кожну дитину очікує приємний сюрприз!
У програмі фокусника-ілюзіониста Сергія Корольова різноманітні оригінальні та веселі фокуси, які викликають у дітей справжнє захоплення, а також інтерактивні навчальні майстер-класи з реквізитом справжнього Чарівника!
Ілюзійне шоу “Весела магія” – це справжній урок чарівництва! Наш фокусник здивує, заінтригує та навчить маленьких глядачів основам спритності рук, що напевно надихне вашого юного чарівника. Вас очікує літаючий стіл, кролик із повітряної кулі, поява голуба з вогню та дуже багато несподіваних перетворень.
Крім того, у чарівній валізі ілюзіоніста для найменших глядачів завжди є фокуси, в яких діти із задоволенням беруть участь.
Це свято сподобається як дітям, так і дорослим!
Дітей чекають багато сюрпризів!
Тривалість програми 60 хвилин.

Метки:

Київ, Центральный Дом Офицеров ВСУ
Билеты от 270 грн!
Купить билет на Новорічне ілюзійне шоу «Весела магія»
Афиша Київ, Центральный Дом Офицеров ВСУ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ