Антрацит. День стійкості

Київ, Сцена 6
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Антрацит. День стійкості - 28.11.2021 20:00

АНТРАЦИТ. ДЕНЬ СТІЙКОСТІ
мюзикл про шахтарів Донбасу

Вистава “Антрацит. День стійкості” розповідає історію шахтарських страйків. Український театральний режисер Павло Юров та британська режисерка Вікі Торнтон вже три роки працюють над великим проєктом “Дім шахтарства”, який має на меті повно показати життя шахтарів Донбасу. В рамках проєкту буде зняте кіно і створений мюзикл. Деякі матеріали відзняті на Донбасі увійдуть у виставу. Проект виконується ГО “Точка дотику” в партнерстві з Grand Duke Films Limited та Диким Театром за підтримки Українського Культурного Фонду та Європейського Союзу за програмою House of Europe.

Про що буде мюзикл?

Олексій – звичайний шахтар-гірняк, втрачає близького друга під час аварії у забої. Його мучать докори сумління, він відчуває провину. Одного разу, під час свята шахтарі роблять спільне фото, спалах фотоапарату заcвічує Олексію очі, а коли він їх розплющує, виявляється, що потрапив у минуле. Шахтар починає переміщатися у часі і втручатися у події маючи намір змінити хід історії.

Актори: Олексій Доричевський, Костянтин Кириленко, Наталка Кобізька, Настя Касілова, Роман Савченко, Євген Черников, Ігор Аронов, Оксана Леута, Настя Метальникова, Костянтин Кириленко, Микита Скрипка, Руслан Хабло

КОМАНДА
сценарій і режисура – Павло Юров
сценарій і відео – Вікі Торнтон
костюми та сценографія – Кейт Лейн
музика і саунд дизайн – Маргарита Кулічова (Grisly Faye)
хореографія – Олексій Бусько
продакшн менеджерка – Валерія Бураджиєва
піар – Ярослава Кравченко
керівниця проекту – Анастасія Гернега

Метки:

Київ, Сцена 6
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Антрацит. День стійкості
Афиша Київ, Сцена 6 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ