AIR Fest Vinnytsia

Вінниця, Кинотеатр Россия
Билеты от 300 грн!
Купить билет на AIR Fest Vinnytsia - 29.10.2021 16:00

29-31 жовтня у Вінниці відбудеться AIR Fest Vinnytsia – мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва.

Фестиваль – це платформа колаборацій великої кількості потужних креативних людей. Художники, музиканти, перформери, поети, актори, режисери, кіношники, культурні драйвери, мислителі, діджеї, медіа артисти, розробники новітніх технологій – коло дуже велике і всіх не ідентифікуєш. Але спільне у всіх – це рух творчості у грудях та думках, а також готовність діяти.

Кожен, хто доєднується до фестивалю, створює свою частину великого світу AIR Fest Vinnytsia, привносить свої вміння в одне спільне творче середовище. Цього року основною локацією фестивалю стане територія колишнього кінотеатру “Росія” (тепер “Європейський дім”) – і знову все перетвориться у сюрреалістичну магію, де ніколи не знаєш, чого очікувати за кутом і ніби постійно подорожуєш між вимірами різних реальностей.

Якщо у 2018 та у 2019 роках відбулись повноформатні фестивалі за підтримки команди Гогольфесту, то у 2021 році розпочнеться самостійний міський фестиваль AIR Fest Vinnytsia, підготовлений повністю командою вінницьких організаторів. Новий формат фесту відбудеться на декількох абсолютно нових локаціях в центрі міста. Всього буде понад 40 мистецьких подій – вистави, концерти, інсталяції, виставки, майстер-класи, лекції, кінопокази, арт-вечірки!

Програма AIR Fest Vinnytsia 2021 має 5 напрямів:

Театральна програма
Перформативна програма
Візуальна програма
Музична програма
Нічна програма
Літературна програма

Вхід на фестиваль буде можливий лише з абонементом або при купівлі одноденного квитка на вході.

В абонемент входить прохід на всі програми та події фестивалю, крім театральних подій.

Вхід на будь-яку локацію можливий лише за наявності дійсного сертифіката про вакцинацію або ПЛР-тесту, зробленого не раніше, ніж за 48 годин до початку події.

Перебування на всіх подіях та локаціях фестивалю можливе за умов використання відвідувачами захисних масок та температурного скрінінгу.

Метки:

Вінниця, Кинотеатр Россия
Билеты от 300 грн!
Купить билет на AIR Fest Vinnytsia
Афиша Вінниця, Кинотеатр Россия 2020. Купить билеты в Вінниця со скидкой онлайн. Концерты в Вінниця