Вибір за Тобою

Київ, Актова зала 4-ого корпусу КНУТД
Билеты от 50 грн!
Купить билет на Вибір за Тобою - 28.10.2021 19:00

Імерсивний перформанс

Вистава створена за участі акторів, хореографів та вокалістів!

Людина може жити або ж існувати в нашому світі навіть не задумуючись, що вона піддається впливу соціуму, або ж нав’язаних думок, котрі заставляють виконувати правила придумані не Вами!

Страх – то є один із чинників, котрі допомагають нам вижити… Так, саме вижити, а не жити! Обираючи свій наступний крок в житті, подумайте, хто являється його причиною. Ми покажемо для вас історію молодого хлопця, котрий мріяв про щастя, любов та доброту, а ще хотів втілювати свої мрії в життя. Він влаштувався на роботу, закохався в дівчину і почав працювати. Одного разу йому набридло жити за чужими правилами, та коли спробував змінити систему в якій живе соціум, все пішло шкереберть.

У цій історії присутні персонажі страхи, котрі в нашому повсякденному житті можуть нам допомагати застерігаючи від небезпеки, та інколи вони заважають зробити рішучий крок.

Глядач має також змогу змінити хід перформансу, за бажанням проголосувавши за розвиток сюжетної лінії, під час заходу. Ваш вибір тут має значення!

Що ж сталося з молодим хлопцем? Це можна буде побачити під час перегляду.

В виставі-перформансу використовується кавер версії відомих хітів: Marilyn Manson, Sia та інших сучасних виконавців живий супровід відомих хітів дозволить вам зануритись в сучасне життя і зазирнути в ті потаємні місця, куди Вас не пускають!

Метки:

Київ, Актова зала 4-ого корпусу КНУТД
Билеты от 50 грн!
Купить билет на Вибір за Тобою
Афиша Київ, Актова зала 4-ого корпусу КНУТД 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ