Pasha Dance Theater (Туреччина). «Казка про любов і безсмертя»

Київ, Національний палац мистецтв «Україна»
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Pasha Dance Theater (Туреччина). «Казка про любов і безсмертя» - 19.04.2022 19:30

Pasha Dance Theater (Туреччина)

Казка про любов і безсмертя”.

Вперше вічна історія епохи Пишного Століття Османської імперії , буде представлена ​​в Україні: 19 квiтня 2022г. в Національному палаці мистецтв «Україна», Київ

Запрошуємо вас стати свідками неймовірної історії кохання, повної пристрасті і болю, юного могутнього Паші і його коханої одаліски дивовижної краси. Молодий правитель відправляється в небезпечну подорож по войовничим землям древньої Анатолії в пошуках викраденої коханої
Pasha DanceTheater – турецьке театрально-танцювальне шоу про блиск і культурнее багатство Пишного Століття Османської імперії в сучасній інтерпретації для всіх поколінь.
У постановці беруть участь кращі танцюристи і акробати з Туреччини, Болгарії, Грузії, Куби і України. Сорок артистів на сцені, вражаюча хореографія і акробатика, народні танці Балкану і Кавказу, гармонія 2000 автентичних костюмів і передові візуальні і світлові ефекти. Подорож по 25 регіонах Османської імперії через битви, кров, вогонь, емоції, щоб знайти безсмертну любов! Оригінальна музика і аранжування композитора Юсел Арзена, художній керівник і творець шоу пані Серпил Сунай.
Після гучних прем'єрних показів в Туреччині і Дубаї шоу Pasha Dance Theater відправляється в європейський тур і вперше виступлять в Україні.
Відкрийте двері чарівної казки і вирушайте в захоплюючу подорож в часі в один з зачаровуючих вечорів: 19 квiтня 2022г. – Національний палац мистецтв «Україна», Київ. Програма в двох відділеннях з антрактом. Для глядачів старше 6 років.

Метки:

Київ, Національний палац мистецтв «Україна»
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Pasha Dance Theater (Туреччина). «Казка про любов і безсмертя»
Афиша Київ, Національний палац мистецтв «Україна» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ