Культовий Stand-up

Київ, Boho
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Культовий Stand-up - 25.11.2021 19:00

«Культовий Stand-up» в культовому місці!

В пабі «Культ» на Маяковського 44 б, на вас чекає справжня атмосфера стендап-комедії та дружнього відпочинку зі смачними закусками і пивом. Приходьте на культову вечірку – отримайте культовий заряд енергії та позитиву!

Для вас виступають:

Андрій Бережко – учасник проекту «Сomedy Батл» та Відкритого мікрофону на ТНТ, переможець проекту «Розсміши коміка» та учасник телевізійного проекту «Ліга Сміху».

Максим Кравець – автор та актор гумористичного проекту «#шоуюри» з Юрієм Горбуновим, фіналіст проекту «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV», кіноактор та кіносценарист.

Іван Жорноклей – учасник «Cherkasy stand-up club», «Stand-up. UA», автор телевізійних гумористичних проектів України.

Святослав Марченко – комік, на рахунку якого безліч виступів на багатьох майданчиках країни: «Cherkasy stand-up club», «Stand-up. UA», «Лаборатория юмора», «Lviv City Stand Up», автор телевізійних гумористичних проектів України.

Вова Євчук – переможець проекту «Розсміши коміка», чемпіон Рівненської Ліги сміху 2017, автор гумористичних телевізійних проектів України.

Юра Громовий – резидент «Stand-up. UA», ранковий ведучий на радіо «Перець ФМ», актор гумористичних серіалів та гумористичного проекту «Мамахохотала» на телеканалі НЛО TV.

«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

Метки:

Київ, Boho
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Культовий Stand-up
Афиша Київ, Boho 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ