Lumos Orchestra sound of Christmas

Львів, Філармонія
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Lumos Orchestra sound of Christmas - 02.01.2022 18:00

Улюблених наших слухачів запрошуємо на вже традиційно найказковіший концерт зими: вечір різдвяних саундтреків “The Sounds of Christmas” від симфонічного оркестру LUMOS Orchestra!

Різдвяні свята – час для найкращих, незабутніх подарунків. А що може бути кращим за справжнє диво, яким ще й можна поділитись з близькими? “The Sounds of Christmas” від LUMOS Orchestra – концерт, на якому оживають дива. Який змушує затамувати подих, дозволяє забути про буденність та слідом за музикою поринути у святкову пригоду, небачені світи та неймовірні історії.

Вечір фантастичної музичної магії. Вечір, що переконає кожного – вірити у дива варто, бо вони можливі, вони – поруч. І коли, як не на новорічні свята, ще їм траплятись? Улюблена різдвяна музика, казкові образи виконавців, оновлена історія, незабутня атмосфера чудес та безліч подарунків і пригод на самому концерті!

Композиції з “Сам удома”, “Різдвяна історія”, “Гаррі Поттер”, “Полярний експрес”, “Едвард руки-ножиці”, “Чарлі та шоколадна фабрика”, “Крижане серце 1-2”, “Кошмар перед Різдвом”, “Нарнія”, “Золотий компас”, “Клаус”, “Ґрінч”, “Доктор Хто”, “Красуня та чудовисько” — це та ще більше у найкращій підбірці різдвяних саундтреків.

Метки:

Львів, Філармонія
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Lumos Orchestra sound of Christmas
Афиша Львів, Філармонія 2020. Купить билеты в Львів со скидкой онлайн. Концерты в Львів