Новорічні хіти

Київ, Дом Архитектора
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Новорічні хіти - 26.12.2021 19:00

Перед Новим роком так хочеться якнайшвидше опинитися в казці і душевно провести вечір із коханою людиною чи з родиною. Концерт «Новорічні хіти» – саме те, що потрібне для вас!

2 години новорічного настрою! Добірка улюблених святкових джазових стандартів та новорічно-різдвяних шлягерів, на яких виросло не одне покоління! Всесвітньо відомий український “Щедрик”, музика з новорічних фільмів і, звісно, ​​авторські композиції зроблять вечір незабутнім!
Дует видатного піаніста, джазового композитора та автора дев'яти виданих альбомів Павла Ігнатьєва та вокалістки, актриси, лауреата міжнародних джазових фестивалів Катіко Пурцеладзе можна сміливо назвати найніжнішим джазовим дуетом країни! Їхні пісні наповнені красою, чуттєвістю та легкістю, такими необхідними всім, хто хоче відчувати справжні емоції в музиці.
Чарівним доповненням музичного вечора стане водяна анімація у виконанні Ангелини Золотої! Яскрава атмосфера кольору і водні візерунки, що зачаровують, подарують вам незабутню палітру відчуттів. На ваших очах оживуть найяскравіші новорічні картини!

Приходьте та оцініть музику, що зігріває у лютий мороз, сНіжну музику, яка дарує затишок та відчуття свята!

Метки:

Київ, Дом Архитектора
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Новорічні хіти
Афиша Київ, Дом Архитектора 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ