За п'ять годин до Нового Року

Київ, МЦКМ (Жовтневий палац)
Билеты от 200 грн!
Купить билет на За п'ять годин до Нового Року - 31.12.2021 19:00

Феєрверк найкрасивіших композицій Штрауса, Чайковського, Леонтовича, світові Новорічні та Різдвяні хіти 31 грудня в  новорічному концерті «ЗА П'ЯТЬ ГОДИН ДО НОВОГО РОКУ» за участю віртуозних музикантів Національного оркестру народних інструментів під управлінням головного диригента, народного артиста України Віктора Гуцала, а також спеціально запрошені гості Маша Корогодська та Юрій Звонарь на сцені МЦКіМ Жовтневий Палац (19:00).

Блискуча європейська традиція Новорічних концертів була закладена диригентом Клеменс Краус 31 грудня 1939.

Цього вечора Вас зустрінуть: музиканти у новорічних костюмах; Юрій Звонарь, який встиг зарекомендувати себе як композитор, співак та театральний музикант; Маша Корогодська – креативна та весела активістка, полюбляє співати в стилі рок та джазової імпровізації.

У передчутті найромантичнішої зимової ночі, організатори концерту запрошують відкинути всі побутові дрібниці і поринути у світ класичної, популярної легкої музики, насолодитися чистотою звучання, вишуканістю композицій і різноманітністю емоцій.

Цей незвичайний передноворічний вечір – повний запальних мелодій – назавжди запам'ятається і стане найкращим новорічним подарунком для всіх!

Частина виручених коштів буде передана у фонди “Жизнелюб” і “Таблеточки”.

Метки:

Київ, МЦКМ (Жовтневий палац)
Билеты от 200 грн!
Купить билет на За п'ять годин до Нового Року
Афиша Київ, МЦКМ (Жовтневий палац) 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ