Индивидуальная Экскурсия в Чернобыльскую зону

Київ, вул. С.Петлюри, 28
Билеты от 3850 грн!
Купить билет на Индивидуальная Экскурсия в Чернобыльскую зону - 27.11.2021 08:00

Індивідуальна екскурсія – це, мабуть, найкращий спосіб познайомитись із Чорнобильською зоною відчуження, а також вивчити її історію та місцевість.

Ви відвідаєте всі ТОПові локації і дізнаєтеся / почуєте / побачите стільки цікавих фактів, скільки необхідно для того, щоб добре уявляти причинно-наслідковий зв'язок подій, що привели до катастрофи, яка ледь не знищила нашу планету.

Екскурсія Чорнобильською Зоною – досить екстремальний захід, оскільки в деяких місцях, як і раніше, залишається високий рівень радіації, але поїздка туди може бути максимально безпечною та комфортною, якщо її підготувала наша Команда.

У програмі Ви познайомитеся із знаменитим містом Чорнобилем, в якому, всупереч поширеній уяві, вирує життя, але проживають там лише працівники ЧАЕС та Адміністрації Зони. Тут розташована основна частина пам'ятників, присвячених трагедії: меморіальний комплекс відселеним селам Чорнобильської зони відчуження, пам'ятник «Тим, хто врятував світ», а також виставка робототехніки, яка брала участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Не повірите, але головного «монстра» Зони відчуження, а точніше нове Укриття над Четвертим Енергоблоком, що вибухнув, Арку-2, можна буде побачити з оглядового майданчика на відстані пари сотень метрів. Також неподалік, якщо дозволять сезон та погодні умови, ми матимемо можливість побути трохи дітьми та погодувати гігантських сомів у ставку-охолоджувачі.

Далі, за маршрутом, нас чекатиме місто-привид, де ми обійдемо безліч цікавих, але разом з тим лякаючих місць. Прип'ять – це місто, яке мало стати містом щастя, але сьогодні воно порожнє і похмуре, його пейзажі нагадують картину світу після апокаліпсису. Ви будете під враженням від виду покинутої інфраструктури, її вулиць, що пустують, частково зруйнованих багатоповерхових будинків, шкіл, лікарень, готелів, магазинів. А від виду парку атракціонів із іржавим Колесом Огляду, який так і не відкрився для маленьких відвідувачів, і зарослих трибун колись нового стадіону, по шкірі побіжать мурашки.

Також наш маршрут пройде вздовж одного з найбільш вражаючих об'єктів у Зоні відчуження – ЗГРЛЗ «ДУГА». Це радянська радіолокаційна станція величезних розмірів, приблизно 150 метрів у висоту і 500 в довжину, габарити якої не можуть охопити об’єктиви камер туристів.

Програма екскурсії, а також час її початку та закінчення, формуються виходячи з індивідуальних побажань учасників та залежать від тривалості світлового дня, погодних умов та регламенту, встановленого адміністрацією ЧЗО. В екскурсію можна поїхати на власному авто, а при виборі нашого транспортного супроводу, вибрати будь-яку адресу для відправлення та повернення, в межах міста Києва.

Що входить у вартість екскурсії:
– дозвільна документація на повномасштабне відвідування ЧЗВ;
– страхування;
– накопичувач, елемент індивідуального дозиметричного контролю туристів;
– транспортний супровід;
– послуги супроводжуючого гіда українською, російською чи англійською мовою;
– індивідуальна програма;
– комплексний обід у місцевому кафе.

Метки:

Київ, вул. С.Петлюри, 28
Билеты от 3850 грн!
Купить билет на Индивидуальная Экскурсия в Чернобыльскую зону
Афиша Київ, вул. С.Петлюри, 28 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ