Хор ім. Г. Верьовки з програмою «Від Миколая до Різдва»

Краматорськ, Палац культури і техніки НКМЗ
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Хор ім. Г. Верьовки з програмою «Від Миколая до Різдва» - 18.12.2021 18:00

Хор ім. Г. Верьовки з програмою «Від Миколая до Різдва»

Дата: 18 грудня

Час: 18:00

Локація: ПКІТ НКМЗ

У програмі: українські народні пісні та танці національних етносів України.

Національний Заслужений Академічний Український Народний хор України ім. Г. Верьовки — унікальний український професійний вокально-хореографічний ансамбль, який з 1943 року поширює світом українську народну пісню та українське хореографічне мистецтво. Колектив проїхав понад 100 країн світу, має у творчому доробку пісні, танці, вокально-хореографічні композиції всіх регіонів України, а також пісні і танці національних етносів, які проживають на території України. Там де виступав славетний колектив – було визнано його заслуги, як творця надзвичайно оригінальних, загальнонаціональних та світових музичних скарбів.

Репертуарний діапазон колективу сягає від етносу та фольклору до класичних обробок а-капела і пісень сучасних композиторів; від вокально-хореографічних сцен, композицій та народних дійств – до фольк-опери-балету. Органічними для колективу стали й оригінальні композиції, в яких музика, спів і танець виступають триєдиним компонентом.

Концерт відбудеться із дотриманням всіх рекомендацій МОЗ.


Краматорськ, Палац культури і техніки НКМЗ
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Хор ім. Г. Верьовки з програмою «Від Миколая до Різдва»
Афиша Краматорськ, Палац культури і техніки НКМЗ 2020. Купить билеты в Краматорськ со скидкой онлайн. Концерты в Краматорськ