Новорічна Магія Закарпаття

Київ, М Житомирская
Билеты от 4850 грн!
Купить билет на Новорічна Магія Закарпаття - 29.12.2021 19:30

Новорічна Магія Закарпаття
Сама західний край України – дивовижна земля гір і водоспадів, термальних басейнів і соляних печер. Кожен тутешній замок зберігає безліч красивих легенд, а чудові краєвиди самі просяться в об’єктив фотоапарата.
Новорічна Магія Закарпаття – екскурсійно-оздоровчий тур на Новий Рік, який назавжди поселить в вашій душі частинку закарпатського колориту! Поїздка в тур по Україні залишить у вас незабутні враження!
Програма туру
1 День. 29.12.2021
19:30 Збір гурту у Києві біля станції метро “Житомирська”. Посадка в туристичний автобус, виїзд із Києва.
До групи можна приєднатися у Житомирі.
2 День. 30.12.2021
6:30-8:30 Прибуття в Ужгород. Розміщення у етно-велнес готелі “Унгварський”, який знаходиться біля замку в історичній частині міста. Поселення згідно правил готелю з 14:00, тому до цього часу залишаємо речі в камері схову в готелі.
Сьогодні у вас вільний день, який ви можете провести в SPA-центрі готелю: відпочити в лазні з соляною кімнатою, поваритися у чані з мінеральною водою, розслабиться на сеансі лікувального масажу.
Або вирушити на факультативну екскурсію до Ужгорода.
Невелике затишне місто, яке є найменшим із обласних центрів України. Завдяки його компактності ви познайомитеся з багатьма його пам’ятками під час пішохідної екскурсії. Ви побачите будівлю старовинної пивоварні, дізнаєтесь у яких будинків є власні назви, загляньте в Гірчичне Зерно, звірите годинник зі старим годинником на костелі Святого Юрія, пошукайте міні-скульптури.
Вільний час на обід, придбання смаколиків та сувенірів та відвідування музеїв.
Екскурсія до тисячолітнього Ужгородського замку, шедевр романського стилю. Нині тут зберігаються зразки народного та сакрального мистецтва, зброя.
Після екскурсії рекомендуємо відвідати винний підвал “Шардоне”, розташований біля замку (дегустація оплачується додатково на місці, 150 грн). Легенди свідчать, що в цьому підвалі колись збиралися ужгородські аристократи, адже в замку навіть стіни мають вуха. У дегустаційному залі зібрано найкращі зразки закарпатських вин та коньяків.
Вільний час у місті.
3 День. 31.12.2021
Сніданок у готелі.
Сьогодні на вас чекає екскурсія “Мукачево та замки Закарпаття”.

Ви відвідаєте замок, збудований у XIV-XV столітті бароном Перені. Нинішній власник замку – художник Йосип Бартош. Він проводить у замку реставраційні роботи. Йосип Бартош упевнений, що замок “Сент-Міклош” непростий, з ним пов’язана цікава історія кохання. На екскурсії ви дізнаєтесь легенди найромантичнішого замку Середньовіччя, а також правдиві історії, пов’язані з ним.
Далі на вас чекає зупинка в урочищі Берегвар, де зараз розташований санаторій “Карпати”. Це місце з чистим повітрям і природою сподобалося австрійському графу Шенборну, який збудував тут мисливський замок. Цікаво, що у кожну архітектурну деталь заклали свій сенс. У замку 365 вікон та 12 дверей, а форма ставка у парку нагадує Австро-Угорську імперію.
Переїзд в Мукачево, і перше, що ви побачите, наближаючись до міста – величний замок Паланок. Побудований ще в XI столітті, він досі вражає своїм розташуванням та будовою. Це другий за відвідуваністю замок в Україні.
Вільний час у Мукачево.
Повернення до готелю.
Святковий бенкет у ресторані готелю. Вартість – 1050 грн з людини. Бронювання новорічного бенкету обов’язкове, оплачується під час купівлі туру.
4 День. 01.01.2022
Пізній сніданок.
Вільний день в Ужгороді або факультативна екскурсія в Берегове АБО Косино.
Варіант 1: Берегове. Вартість трансферу – 200 грн для дорослого, 150 грн для дитини до 12 років.
Вирушаємо подивитися містечко Берегове, яке колись належало угорським королям. Неповторна історія, оригінальна архітектура, оповідання про видатних угорських діячів. Після екскурсії на нас чекає відпочинок у комплексі термальних вод “Жайворонок”. Тут є кілька відкритих термальних басейнів, джакузі, сауна, SPA-центр, винний льох та єдиний в Україні критий термальний басейн. Вода подається в басейни з глибини понад 1 км, містить різноманітні мікроелементи та зберігає температуру до 55 градусів. Вартість відвідування комплексу – 240 грн для дорослого, 120 грн для дітей – 2,5 години. Для дітей потрібні нарукавники.
Варіант 2: Косіно. Вартість трансферу – 250 грн для дорослого, 200 грн для дитини до 12 років.
Переїзд у Косино. Тут розташований великий оздоровчий комплекс: смарагдовий басейн із термальною водою, відкритий басейн із прісною водою, величезний басейн із фонтаном-джакузі, дитячий басейн, ванни Кнайпа з водою різних температур, евкаліптова сауна, соляна кімната, римська лазня, трав’яна сауна, хамам, льодова кімната з мінусовою температурою. Вартість відвідування – 450 грн 3 години. Для дітей потрібні нарукавники.
Повернення до готелю.
5 День. 02.01.2022

Сніданок. Визволення номерів.
Виїзд на екскурсію “Природні чудеса: водоспад Шипіт та озеро Синевир”.
Перша зупинка – високогірний курорт Пилипець. Прогулянка до одного з найкрасивіших водоспадів України, що численними каскадами падає з висоти 14 м. Поїздка канатним витягом на гору Гимба, звідки відкривається фантастична панорама.
Переїзд до національного природного парку “Синевир”. Фото-стоп на Синевирському перевалі. Обід самостійно у колоритній гуцульській колибі.
Прогулянка до озера Синевир, яке визнано одним із 7 чудес України. Розташоване на висоті 989 метрів над рівнем моря, це кришталево-чисте озеро відбиває тільки небо, буки та смереки, що підступили до самої води. Якщо вдарять морози, озеро скує льодом, але поруч є цілюще джерело, що не замерзає. На пішохідній екскурсії обійдемо наймальовничіші місця та послухаємо місцеві легенди. Подихаємо чистим повітрям, наповненим ароматами хвої та снігу.
Виїзд до Києва.
6 День. 03.01.2022
6:00-8:00 Прибуття до Києва.
Додаткова інформація
У вартість входить:
Проїзд на туристичному автобусі по всьому маршруту;
Проживання готелі;
Харчування 3 сніданки, 2 вечері;
Екскурсії по програмі;
Страховка, послуги супроводжуючого.
У вартість не входить:
Новорічний банкет (обов’язково): 1050 грн.
факультативні екскурсії;
Дегустація вина – 150 грн;
Вхідні квитки на екскурсійні об’єкти;
Трансфер у Берегове – 200 грн дорослий, 150 грн дитячий у Косино – 250 грн дорослий, 200 грн дитячий.

Метки:

Київ, М Житомирская
Билеты от 4850 грн!
Купить билет на Новорічна Магія Закарпаття
Афиша Київ, М Житомирская 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ