Barocco Grooves

Київ, Kooperativ
Билеты от 500 грн!
Купить билет на Barocco Grooves - 26.12.2021 19:00

BAROCCO GROOVES
26.12
19:00
Kooperativ
вулиця Січових Стрільців, 23А

Дрес-код: Карнавал

Виконавці:
Kyiv Symphony Orchestra
Наталія Стець, диригентка
Влад Фісун, діджей
Dj Andrew, діджей

Існує дещо, що об’єднує далеке бароко і сучасну музику, і це — грув. Невловиме відчуття енергійного качу, котре виникає від цупких гармоній бароко, органічно поєднується з ритмічними імпульсами електронної музики. Класика давно показала свою спроможність піддаватися діджейським трюкам, а бароко — вже й твістувало, й свінгувало, й змішувалося з рок- та поп-музикою. Час звернутися до основ, до груву — адже ніщо так само смачно й вишукано не поєднується, як брі з грушею, крім музики Генделя з електронною імпровізацією.

Квитки для “ранніх пташок” (до 19 грудня) — 500 гривень
Після 19 грудня квитки коштуватимуть 750 гривень
На вході — 1000 гривень

Міксуватимуть барокову музику з електронікою:

Влад Фісун — засновник формації DJBuro, що грав на Burning Man, Sziget, La Biennale di Venezia та Web Summit, знімався у медіапроектах у Чорнобилі та Лисичанську, виходив в ефір на “Радіо Аристократи” та Bloop London.

Dj Andrew — один з найкращих скретч-діджеїв в Україні, фіналіст світового чемпіонату Redbull Thre3Style, засновник DJ Academy, учасник гурту ТНМК.

Kyiv Symphony Orchestra — оркестр із неформальним поглядом на те, у чому є безперечним професіоналом: у класичній музиці. Kyiv Symphony є одним з найвідоміших та найцікавіших культурних гравців в Україні, що виконує як концерти в Олімпійському, так і «Трістана та Ізольду» Вагнера в Національній опері.

Метки:

Київ, Kooperativ
Билеты от 500 грн!
Купить билет на Barocco Grooves
Афиша Київ, Kooperativ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ