Прем'єра! Попелюшка. Опера (ХНАТОБ)

Харків, ХНАТОБ
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Прем'єра! Попелюшка. Опера (ХНАТОБ) - 11.02.2022 18:30

Зупиніться на хвилинку та пориньте у спогади…
Спогади про казковий вечір з дитинства, коли за вікном сніг і мороз, а вдома тепло й затишно. Коли ви ще зовсім маленька дитина у теплій піжамці, а поруч така лагідна та любляча мама, котра вкладає вас спати, розповідаючи добру казку з щасливим фіналом. В цей час у вашій уяві проносяться дивовижні картинки з фантастичним балом, кришталевими туфельками, зачарованою каретою-гарбузом та мріями, що здійснилися. Картинки через декілька хвилин перетворюються на чарівний сон. Ця мить неповторна та безцінна, адже такі спогади дозволяють нам хоч ненадовго повернутися до прекрасного й безтурботного дитинства.

Згадуючи свої юні роки, ми зійшлися на думці – є одна найчарівніша казка на ніч, що об’єднує всіх нас. Казка про Попелюшку.

А що, як головна героїня казки подорослішала разом з нами? Вона вже не та бідолашна дитина з казок Шарля Перро чи Уолта Діснея, а досить доросла дівчина зі своїми почуттями, переживаннями, переламними життєвими моментами. Така, якою малює її для нас ЖюльМассне в однойменній опері «Попелюшка».

Це історія, котра переконує: доросле життя – не вирок. І навіть серед сірої буденності повсякденних турбот все ще є надія на диво, на ту саму чарівну казку, яка проганяє темряву з душі кожної людини. Щасливий фінал можливий не зважаючи ні на що! Ми доведемо це вам вже зовсім скоро, коли у великому залі СХІД ОПЕРА зазвучать таємничі акорди, а крізь важку театральну завісу проб’ються перші промінчики сценічного світла нашої прем’єри – опери Ж. Массне «Попелюшка»!

А поки що… Чому б кожному з нас не згадати ті щасливі вечори дитинства, коли мама читала нам на ніч казку про Попелюшку?

Метки:

Харків, ХНАТОБ
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Прем'єра! Попелюшка. Опера (ХНАТОБ)
Афиша Харків, ХНАТОБ 2020. Купить билеты в Харків со скидкой онлайн. Концерты в Харків