Павло Табаков. Різдвяна ніч

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Павло Табаков. Різдвяна ніч - 13.01.2022 19:00

Tabakov запрошує киян 13 січня на концерт «Різдвяна ніч»

Різдвяні концерти – одна із незмінних традицій співака Павла Табакова, який віднедавна виступає під сценічним іменем Tabakov. Цієї зими переможець популярних телепроектів «Шанс» та «Голос країни» представить нову святкову програму «Різдвяна ніч». У четвер, 13 січня, в рамках концертного туру містами України Tabakov виступить в Києві – у Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4). Початок – о 19:00.

Tabakov з музикантами уже готують різдвяні прем’єри, якими обов’язково потішать слухачів на святкових концертах «Різдвяна ніч».

Окрім уже знаних авторських колядок «Колискова», «Різдво для двох», «Коляда-колядка», «Щасливе Різдво», «Покотилась зірка з неба», «Мирне Різдво», під час концертів «Різдвяна ніч» прозвучать і традиційні колядки та щедрівки у несподіваних аранжуваннях.

А ще, співак обіцяє заколядувати на семи мовах! Попурі колядок народів світу – родзинка святкової програми, якої уже з нетерпінням чекає і сам Павло, і його шанувальники.

«Мої концерти «Різдвяна ніч» додадуть кожному слухачеві ще більших радості та емоційного піднесення у часі Новорічно-Різдвяних свят», – каже Tabakov.

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Павло Табаков. Різдвяна ніч
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ