LAUD. Романтична програма

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 690 грн!
Купить билет на LAUD. Романтична програма - 14.02.2022 19:00

14 лютого в Caribbean Club Concert Hall LAUD зіграє сольний концерт, який стане презентацією нового альбому «DUAL». В найромантичніший день року публіка почує найкращі пісні про кохання у виконанні брутального романтика української поп-сцени. Крім нових композицій прозвучать улюблені шанувальникам композиції «У Цю Ніч», «Вигадав», «2 Дні» та інші.

Як завжди на шоу співака, на слухачів чекають музичні сюрпризи та несподівані прем'єри. Концертне шоу доповнилося оновленим складом музикантів та візуальними ефектами.

«Кожен сольник для мене – це важлива віха. Не терпиться представити київській публіці мій новий альбом «DUAL» – він про подвійність почуттів, складнощі взаємин і, звичайно, про віру в кохання! Ми посилено готуємось, намагаємось зробити шоу ще більш насиченим та динамічним, доводимо концертну програму до досконалості», – поділився LAUD.

Чому варто піти на концерт LAUD?
почути наживо фірмовий голос шоу «Танці із зірками»;
танцювати до упаду під хіти «У Цю Ніч» та «Брудні танці»;
насолодитися незвичайним тембром артиста та красою його ліричних композицій.

LAUD називають одним із найяскравіших та найталановитіших виконавців української поп-сцени, він уже давно став її невід'ємною частиною. Ліричні хіти співака викликають інтерес не тільки у юних шанувальниць, а й у їхніх мам.

Статус молодої зірки підтверджують високі місця у чартах стрімінгових платформ та понад тринадцять мільйонів переглядів відео на YouTube.

Вокальна манера, що запам'ятовується, і незвичайний тембр LAUD підкорюють буквально з перших нот, а краса мелодій демонструє безумовний талант композитора.

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 690 грн!
Купить билет на LAUD. Романтична програма
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ