Стендап о женщинах и не только

Київ, October Hall (мала зала МЦКМ «Жовтневий палац»)
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Стендап о женщинах и не только - 08.03.2022 20:00

«STAND UP PRO» запрошує на великий святковий стендап-концерт в елентному залі «OCTOBER HALL»*
(*малий зал МЦКМ “Жовтневий Палац”, Алея Героїв Небесної Сотні, 1, від головного входу слідуйте за вказівниками).
Восьмого березня для вас виступить стендап-комік Макс Вишинський із сольною програмою, присвяченою в першу чергу неймовірній половині людства.
У цей вечір ви почуєте жарти і роздуми, звичайно ж, про жінок, а також про дружбу, кохання, гроші, амбіції та про інші вічні для нас з вами теми та турботи.
Макс Вишинський – непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Перший український стендап-комік, який дав сольний концерт в МЦКМ “Жовтневий Палац”, також його стендап звучав в Палаці Спорту перед 5000 глядачами. Неодноразовий переможець шоу “Розсміши коміка” та участник інших гумористичних телепроектів.
Захід рекомендовано для глядачів старше 18 років.
Програма представлена російською мовою за художнім задумом артиста.
Чекаємо на тебе та на всіх, кого ти любиш.
«STAND UP PRO» – концертне агентство, що створює красиві комедійні події. Ми – це твій стильний відпочинок, досвідчені коміки та гарантія відмінного настрою.
Важливо! Працюємо відповідно до діючих карантинних вимог МОЗ. Купуючи квиток ви підтверджуєте, що ознайомлені та дотримуєтесь карантинних норм та маєте відповідні covid-документи.

Метки:

Київ, October Hall (мала зала МЦКМ «Жовтневий палац»)
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Стендап о женщинах и не только
Афиша Київ, October Hall (мала зала МЦКМ «Жовтневий палац») 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ