Анна Ходоровська. Різдвяний концерт

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Анна Ходоровська. Різдвяний концерт - 06.01.2022 19:00

6 січня – затишний різдвяний концерт у виконанні колективу переможниці шоу «Голос країни» Анни Ходоровської.

Різдво – час, коли найбільше віриться в дива. В цей вечір в камерній атмосфері Caribbean Club знайомі всім різдвяні композиції зазвучать по-особливому душевно. Last Christmas, Jingle Bells, Happy New Year та багато інших пролунають в джазових, фанкових та навіть R&B аранжуваннях у виконанні віртуозних українських музикантів. А відомі різдвяні колядки колектив представить у несподіваній інтерпретації.

«Я завжди з нетерпінням чекаю зимових свят, щоб зібратися разом і заспівати різдвяні пісні, відчути неймовірну магію й загадати бажання на цілий рік. Дуже чекаємо на зустріч з вами, щоб поринути в атмосферу найдушевнішого свята року!», – розповіла Анна Ходоровська.

Анна Ходоровська – співачка та актриса. Анна є солісткою щотижневого вар’єте-шоу «Рояль» в Caribbean Club, переможницею третього сезону талант-шоу «Голос країни» та голосом телепроекту «Танці з зірками-2021».

14 грудня на сцені Caribbean Club Concert Hall для вас будуть грати:
Анна Ходоровська – вокал
Олександр Леонов – гітара
Олександр Огнівець – клавіші
Ярослав Борис – ударні
Микола Кістеньов – бас-гітара
Володимир Лебедєв – саксофон

Компанія друзів, смачні страви, пляшечка ігристого та якісна музика зроблять ваш вечір надзвичайно теплим. Дозвольте собі розслабитись та поринути у різдвяну музичну казку!

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Анна Ходоровська. Різдвяний концерт
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ