Stand-Up в Pepper's Club

Київ, Pepper's Club
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Stand-Up в Pepper's Club - 10.01.2022 20:00

«Stand-Up в Pepper's Club»

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про нас і про те, що відбувається навколо. На концерті кожен глядач стає частиною стендап комедії. Коміки щиро діляться своїми думками та емоціями, які нікого не залишать байдужим!

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

10 січня, виступають:

·ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого. Молодий сім’янин, якому за тридцять. Засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency».

·АНДРІЙ БЕРЕЖКО – переможець «Розсміши коміка» на «1 1», резидент «Гуднайт_клаб» на «1 1», учасник «Сomedy Батл» на «ТНТ».

·СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО – самотній вегетаріанець. Колекціонує зйомні квартири та міста. Учасник «Вар'яти шоу» на «Новому каналі».

·СЛАВА БУ – учасник телевізійного проєкту «Розсміши коміка».

·МИКИТА АЛЄКСЄЄВ – 25 років, живе з бабусею. В якийсь момент життя, йому довилось обирати між роботою, кар’єрою і життям з бабусею. І він обрав сім’ю.

Тривалість програми – 90 хвилин. Шоу-програма представлена українською та російською мовами. Рекомендовано особам від 18 років.

Захід проходить з дотриманням карантинних умов! При собі мати сертифікат вакцинації або результат ПЛР тесту (не більше 72 годин)!

«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

Метки:

Київ, Pepper's Club
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Stand-Up в Pepper's Club
Афиша Київ, Pepper's Club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ