Olafur Arnalds

Київ, МЦКИ ПУ (Октябрьский дворец)
Билеты от 990 грн!
Купить билет на Olafur Arnalds - 12.07.2022 19:00

​​Ісландський мультиінструменталіст Олафюр Арнальдс готується подарувати незабутнє шоу українським фанам!

Музикант знає, що тут на нього чекає чимало фанів, тому вже 12 липня 2022 року в Жовтневому палаці ми зможемо насолодитися його магічною неокласикою і новою платівкою ‘some kind of piece’.

Олафюр гучно заявив про себе на початку 2010-х, граючи на розігріві у гурту Sigur Rós. Творчий шлях видає в ньому музичного ексцентрика: спершу ударник в хардкор-панк гурті, потім учасник техно-дуету, автор саундтреку до сучасної балетної постановки Dyad 1909 режисера Вейна МакГрегора та кінокомпозитор, чиї треки ставали саундтреками до серіалів, фільмів та ігор. Разом з піаністкою Еліс Сарою Отт він створив проєкт The Chopin Project, аби заново відкрити молоді творчість композитора, любов до якого Олафюру ще в дитинстві подарувала бабуся.

Його лайв-шоу заворожують та надихають публіку, оскільки під час концертів музикант пропонує усім приєднатися до подорожі, де він ділиться найдорожчим та найінтимнішим через музику. У минулому турі Олафюр дав понад 150 концертів, серед яких і солдаути в Королівському Альберт-голі та Сіднейському оперному театрі. Окремою родзинкою шоу є його іноваційне піаніно Stratus з функцією самостійної гри, яке додає неочікуваної гармонії та мелодійності, перетворюючи виступ на унікальний перформанс.

Новий альбом Олафюра Арнальдса ‘some kind of piece’ був випущений минулого року і вже відзначений критиками як відвертий та чесний. Тож у світлі всього, через що ми проходимо останнім часом, його живе виконання стане особливим досвідом для кожного слухача.

Метки:

Київ, МЦКИ ПУ (Октябрьский дворец)
Билеты от 990 грн!
Купить билет на Olafur Arnalds
Афиша Київ, МЦКИ ПУ (Октябрьский дворец) 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ