Олійний живопис

Київ, Майстер-клас (вул. Бастіонна)
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Олійний живопис - 21.01.2022 16:00

Олійний живопис
Шукаєте самий захоплюючий майстер-клас в Києві? Хочете повторити визнаний шедевр або створити власну унікальну картину? Вам дуже пощастило! Кращі професіонали своєї справи чекають вас на майстер-класі з олійного живопису, який вже встиг стати традиційним. Здійсніть мрію своїми руками!
Опис майстер-класу
Не важливо, коли в останній раз ви пробували свої сили в малюванні: минулого тижня або багато років тому в дитячому садку. На одному з кращих майстер-класів в Києві наші професійні художники допоможуть вам розгадати таємниці живопису і підкорити вершини цього дивного мистецтва, що досі здавалися неприступними. Ми надамо вам всі необхідні матеріали для того, щоб ви змогли створити неповторне полотно – для себе чи в подарунок вашим близьким.
Від вас потрібно лише:
купити квиток на майстер-клас;
вислати або принести з собою репродукцію картини, яку ви все життя мріяли написати олією (за бажанням);
уважно слухати і не соромитися максимально розкрити свої художні таланти.
Вибирайте те, до чого лежить душа: Ван Гог і Коровін, Моне і Мане, північні і південні пейзажі, будь-які інші ідеї. Не обмежуйте себе в підборі варіантів, ми з радістю допоможемо вам реалізувати будь-які творчі задуми. Кількість сеансів буде залежати від розміру полотна, складності роботи і, звичайно, вашого натхнення та наполегливості в досягненні мети.
Увага! Якщо ви плануєте писати картину на полотні великого формату, попередьте про це заздалегідь, щоб ми встигли привезти вам потрібне полотно.
Купуйте квиток на майстер-клас з олійного живопису – подаруйте собі чудо, на пам’ять про яке залишаться не тільки яскраві емоції, а й чудові полотна, авторами яких є ви самі.

Тривалість: 3 години
Увага! Попередній запис на індивідуальні заняття обов’язковий! Якщо Ви записалися на конкретну дату і не з’явилися на заняття, забувши попередити про це мінімум за добу – Ваш квиток буде вважатися використаним.

Метки:

Київ, Майстер-клас (вул. Бастіонна)
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Олійний живопис
Афиша Київ, Майстер-клас (вул. Бастіонна) 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ