Kreator – the demon unleashed

Київ, ATLAS
Билеты от 1 грн!
Купить билет на Kreator – the demon unleashed - 07.04.2022 19:00

Титани німецького треш-металу Kreator повертаються в Україну!

Одна з найвпливовіших та найуспішніших європейських треш-метал-груп, Kreator ,не дарма здобула статус представника так званої “великої тевтонської четвірки треш-металу”.
Kreator були одними з тих, хто сприяв розвитку треш-металу та розвитку важкої сцени в цілому в Європі, поряд з Destruction, Sodom та Tankard.

Квартет Kreator — не просто найкраща треш-метал група Німеччини: стати колективом, про який пишуть не просто щотижня, а навіть частіше профільні заокеанські ЗМІ — це дуже незвично та статусно. З німецьких груп частіше згадують хіба що Scorpions… Але Kreator — це набагато більше, ніж треш-метал. Адже за роки свого існування , музиканти гурту змогли змімінити на перший погляд маргінальний субстиль на серйозне музичне мистецтво, і при цьому не відірватися від національного, і взагалі європейського культурного коріння. Саме тому Kreator такий популярний у всьому світі.

За свою сорокалітню історію ,Kreator багато експериментували зі звучанням, дотримуючись при цьому свого унікального стилю– агресивності рифів і ударних, атмосфери шаленої люті, та безсумнівно, – феноменального вокалу Мілле Петроцци.

Як і багато німецьких треш-метал груп, Kreator — вихідці з індустріального серця країни, Рура. Друга робота тоді ще тріо, “Pleasure To Kill” (1986), відразу ж набула статусу класики треш-металу поряд із знаменитими релізами того року,від американських перших імен у треші. Вважається, що “Pleasure To Kill” став одним із альбомів, що сформували стиль та манеру виконання екстремальних груп 1990-х рр.

Досить цікавими були експерименти групи в наступному десятилітті, але новий контракт із провідним німецьким «незалежним мейджором», фірмою Steamhammer/SPV відзначив
повернення групи до ширшої аудиторії.

Альбом “Violent Revolution” (2001) ознаменував повернення групи до несамовитого треш-металу, який прискорив відродження інтересу до традиційного треш-металу вже в XXI столітті. Фактично з того моменту Kreator перейшов у мейнстрім.

Більш пізній матеріал Kreator, як і ранні роботи групи в сучасних аранжуваннях, повною мірою заслуговують на знайомство саме в концертній обстановці. Цьогорічне турне Kreator не прив'язане до випуску нового альбому, хлопці, як і все людство, засиділися в режимі ізоляції.

Kreator добре відомі українській публіці ще з першого свого візиту. Це довгоочікуване повернення гігантів треш- металу до України!

Метки:

Київ, ATLAS
Билеты от 1 грн!
Купить билет на Kreator – the demon unleashed
Афиша Київ, ATLAS 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ