Олександр Марцинкевич та гурт «Кабріолет»

Харків, ККЗ «Украина»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Олександр Марцинкевич та гурт «Кабріолет» - 13.03.2022 19:00

Концерт Олександра Марцинкевича та його гурту «Кабріолет» це справжнє свято! Цього вечора ви насолодитеся яскравим шоу, незабутніми мелодіями, почуєте улюблені пісні та зарядитесь на цілий рік позитивом! Запальні, темпераментні циганські танці, задушевна скрипка та музиканти – віртуози, все це шоу «Кабріолет» Олександра Марцинкевича, які подарують вам море емоцій та неймовірну енергетику! Адже недаремно говориться, що ті, в чиїх жилах тече хоч трохи циганської крові, музикальний від природи.
Пристрасть до музики у ромів майже вроджена, риса національного характеру, особливість менталітету. Природа обдарувала цей народ справді унікальною музичністю: більшість із них з дитинства мають прекрасні голоси, володіють, часто віртуозно, багатьма музичними інструментами, а танцювати «вчаться раніше, ніж ходити». Концерти колективу «Кабріолет» завжди відрізняються колоритом та смаком.
А сам Олександр готує для своїх глядачів спеціальну програму «Зачарую…!», в якій прозвучать улюблені хіти, повні свободи та кохання, такі хіти як «Роза белая», «Кусаю руки», «Ангел-хранитель», «Не ревнуешь», «Завидую», «Между небом», звичайно ж «Цепи», «Малыш», а також композиції з нових альбомів. Приходьте! Гарний настрій гарантований!

Метки:

Харків, ККЗ «Украина»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Олександр Марцинкевич та гурт «Кабріолет»
Афиша Харків, ККЗ «Украина» 2020. Купить билеты в Харків со скидкой онлайн. Концерты в Харків