Едгар Вінницький. Презентація книги «Муза».

Дніпро, Центр «Менора»
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Едгар Вінницький. Презентація книги «Муза». - 10.03.2022 19:00

Такого ви ще не бачили. Унікальне у своєму роді візуально-поетичне шоу.

Ексклюзивний формат вечора обумовлений неповторним місцем. Перший павільйон Одеської Кіностудії оснащений дивовижним проектором, який транслює цілісний відеоряд на три стіни. Таким чином, глядач, куди б не подивився, знаходиться всередині дії. Ще ніхто в історії не поєднував цієї технології з поезією.
Едгар Вінницький — поет нашого часу, який не лише пише про відвертість, а й живе так. Молодому генію пророкують місця серед класиків як авторитетні люди світу мистецтва, так і простий народ. Мабуть, в Одесі не залишилося людей, які не чули б про чарівного хлопця, що занурює у неповторну атмосферу магії своїми віршами. Найкращий критерій щирості – нескінченні хвилі мурашок, що трапляються від його виступів.
Едгар роз'їжджає містами і ділиться своєю відкритістю, як на величезних майданчиках, так і просто надворі чи березі моря. Частину коштів від продажу книг вкладає у встановлення відкритих фортепіано та інших арт-об'єктів.

На честь 8-го березня — Едгар оголить ту частину себе, що раніше ніколи не була відкрита перед широкою аудиторією.

Частину виступу буде присвячено презентації нової книги поета «Муза»
М У З А — збірка віршів, написаних Музі. Тій енергії, електричним хвилям, що надихають чоловіків на подвиги. Кожна жінка – унікальний провідник цього струму, тому вірші значно відрізняються. Але всі вони наскрізь просякнуті незбагненною таємницею жіночої краси.
Перед кожним віршем у книзі — QR-код, скануючи який читач чує цей вірш в авторському прочитанні під ексклюзивну музику від сучасного композитора Heede.
Талановиті художники та фотографи поділилися своїми творами на кожній третій сторінці книги, чим ще більше підкреслили багатовимірність поняття Муза.
Більшість віршів у книзі — читалися лише один раз. Тому, кому були написані…

Цього вечора ваші вуха дізнаються, як уміє любити поет. І як кохання може проявлятися по-різному… Адже як не крути, а кохання — жінка.
«Любовь, как вижу я её,
Не просто между нами “что-то”.
Весь мир был соткан из неё,
И только ею нужно штопать».

Метки:

Дніпро, Центр «Менора»
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Едгар Вінницький. Презентація книги «Муза».
Афиша Дніпро, Центр «Менора» 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро