Концерт солістів Хесуса Леона та Анастасії Карпенко

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Концерт солістів Хесуса Леона та Анастасії Карпенко - 13.02.2022 18:00

Хесус ЛЕОН/тенор, Мексика
Анастасія КАРПЕНКО/лірико-колоратурне сопрано, Україна-Австрія
Людмила РИБАК /фортепіано, Україна

Концерт підготовлений спеціально до Дня Закоханих!
У програмі шедеври світової класики з акцентом на романтику та бельканто.
Хесус ЛЕОН виступає на найкращих оперних сценах та бере участь у престижних міжнародних фестивалях. Серед недавніх ангажементів – виступи в таких театрах, як Паризький театр Шатле, Театр Комуналі у Феррарі і Театр Аліг'єрі в Равенні, Флорентійський театр Комуналі, Театр Массімо Белліні в Катанії, Театр Реджіо в Пармі, Віденська Штацопера та інші. 2009-2010 рр.навчався у Модені, Італія, у легендарної Мірелли Френі, завдяки якій був нагороджений стипендією ім. Н.Гяурова. Також навчався у вокальній школі The Solti Accademia di bel Canto Бостонського оперного інституту, брав участь у програмі для молодих артистів Domingo-Thornton Young Artist Program при Опері Лос-Анджелеса у 2006/2007 рр.
Має великий концертний репертуар, виступав із сольними концертами у найбільших залах США, Куби, Таїланду, Англії, Бельгії, Італії та Мексики.
Анастасія КАРПЕНКО-випускниця Віденської Консерваторії, з успіхом дебютувала минулого року в партіях Цариці Ночі (Єрусалимський Оперний фестиваль), Розіни, Сюзанни (Оперний фестиваль у Пулі). Цього року дебютує у партії Джильди на «Віденському оперному Фестивалі», а також Клоринди, Деспіни в Італії. В даний час удосконалює майстерність із солісткою Віденської Штацопери Руксандрою Донозе та концертмейстером Театру ан дер Він та Нової опери Анною Сушон.
Крім сольних концертів в Австрії та Україні, Анастасія займається живописом, бере участь у численних виставках у галереях Австрії та Німеччини, демонструючи свій художній дар!

Метки:

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Концерт солістів Хесуса Леона та Анастасії Карпенко
Афиша Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро