Ірина Гіль. Сольний стендап-концерт

Київ, Underground Standup Club
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Ірина Гіль. Сольний стендап-концерт - 13.02.2022 19:00

Вітаю, мене звуть Гіль Ірина та у святу неділю, 13.02, запрошую вас на фільмування мого сольного першого стендап-концерту. Ви могли бачити мене в київських стендап клубах, на афішах в моєму інстаграмі, або ми навіть працювали разом. Можливо, саме ви колись сказали мені: “ти така смішна, тобі треба у стендап”. Ваше необережне заохочення стало прямим наслідком моєї впевненості на сцені.

На цьому концерті ми обговоримо важливі витання: чи є якісний український стендап? (Так), чи жінки все ще смішніші за чоловіків? (Так) Чи будуть робити фоточки? (Все ще так). Це ідеальний варіант як для першого побачення, так і для довготривалих стосунків. Для відвідин з друзями або наодинці, щоб не відволікатись на витирання сліз партнеру.

Це перший сольник в моїй, простигосподи, кар’єрі, і саме ви можете долучитись до моєї найкращої публіки, сміх якої буде чутно та видно на записі. До зустрічі!

УВАГА!!
– Захід пройде з дотриманням дистанції і всіх санітарних норм;
– На вході Вас чекатиме температурний скринінг, антисептики, перевірка covid-сертифікатів та негативних тестів. Придбавши квиток Ви підтверджуєте, що вакциновані та/або зробили тест на коронавірус.
– Не забувайте про маски.
* Мова заходу – українська; організатор залишає за собою право вносити зміни у розстановку залу.

Метки:

Київ, Underground Standup Club
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Ірина Гіль. Сольний стендап-концерт
Афиша Київ, Underground Standup Club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ