Таємниці київської Філармонії

Київ, Европейская пл. Возле входа в отель «Днепр»
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Таємниці київської Філармонії - 05.03.2022 12:00

Таємниці київської Філармонії
Запрошуємо вас на екскурсію в справжній храм музики – Національну філармонію України. Обіцяємо гостям піднесений настрій, багато нової пізнавальної інформації про музичне життя Києва, а на десерт – особливий сюрприз.
Програма екскурсії
Ми перенесемося в часи, коли в одному і тому ж будинку розміщувався клуб для багатих купців Києва і храм музики. Ми станемо членами закритого Клубу київських купців. Познайомимося з клубним статутом і бальних етікетом.
Екскурсовод розповість і покаже, яким було старовинне планування будівлі філармонії. А також ми дізнаємося, чому Михайло Грушевський саме в цій будівлі вирішив проводити перший український конгресс.
В фіналі – послухаємо камерний концерт класичної музики. Але спочатку дізнаємося кілька важливих секретів з життя музикантів, а саме, побачимо, як вони готуються до виступів, дізнаємося, де в залі кращий звук, заглянемо в «гараж для роялів». Після такої підготовки подарунок від музикантів філармонії запам’ятається вам надовго. А може і зробить з вас завзятих завсідників Національної філармонії України.
Додаткова інформація
Тривалість: 3 години
Початок: Європейська пл., вул. Хрещатик, ½. Зустрічаємось біля входу до готелю «Дніпро».

Метки:

Київ, Европейская пл. Возле входа в отель «Днепр»
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Таємниці київської Філармонії
Афиша Київ, Европейская пл. Возле входа в отель «Днепр» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ