Автобусний тур з Харкова на UNTOLDFestival 2022

Харків, Стадіон «Металіст»
Билеты от 20000 грн!
Купить билет на Автобусний тур з Харкова на UNTOLDFestival 2022 - 02.08.2022 15:00

Автобусний тур з Харкова на UNTOLDFestival 2022 в Клуж-Напока (Румунія) з 2 – 9серпня (8 днів).

UNTOLDFestival – молодийєвропейський фестиваль, якийвпершепройшов 2015 році та швидкопосівсвоєпочеснемісцесереднайкращихфестивалівЄвропи.
Антолдкоженрікоб’єднуєбільшніж 300 000 послідовників та фанатів EDM з усьогосвіту. На сценах UNTOLD Festivalграють всесвітньовідомі DJ та артисти, такі як: MartinGarrix, ArminVanBuuren, DavidGuetta, TheChainsmokers,DonDiablo, DimitriVegasandMikeLike, Stormzy, RobbieWilliams та багатоінших.
Line-Up UNTOLD 2022ще не оголошено.
Пориньу атмосферу неймовірнихпригод і емоцій разом з Afisha-UA – офіційноготревел-партнера UNTOLDFestival! Та приєднуйсядо туру на UntoldFestival 2022 з України.
Не пропусти можливістьвідвідати один за найяскравішихфестивалів у СхіднійЄвропі. Afisha-UA пропанує тури з виїздом з: Києва, Харкова, Чернівців.
Виїзд з Харкова 2серпня, прибуття та заселення3серпняпісляприбуття до Клуж-Напока, виселення8серпня та зворотнійвиїзд до Харкова, прибуття до Харковавранці9серпня.
У вартість туру входить:
Квиток на фестиваль Стандарт (4 дня фестивалю);
Проїзд на автобусі в обидвісторони з виїздом з Києва (також є виїзд з Харкова та Чернівців);
Розміщення укампусі (гуртожиток) – 5 ночей з 3-8 серпня (номер на 4 персони);
Медичнестрахування;
Банківськікомісії за придбанняквитків та іншихпослуг;
Юридична та туристичнаконсультаційнапідтримка на протязівсього туру;
Супровідгрупипредставникомкомпанії;
Весела компанія та новізнайомства.

Ви маєтезмогу обрати іншукатегоріюпроживання (кампус (гуртожиток), номер на двох або трьохосіб, у готелі та іншіваріантирозміщення) за додаткову оплату.

У вартість туру НЕ входить:
особистівитрати та харчування;
додатковітрансфериякщо вони матимуть місце (сплачуєтьсядодатково);
тестування на COVID-19 (уразінеобхідності);
сертифікатвакцінуваннявід COVID-19 (уразінеобхідності);

Уразівідміни фестивалю UNTOLD 2022, усіпридбані квитки та подорож буде перенесено на нову дату.

ВАЖЛИВО! Скористатися туром можутьгромадяни у віцівід 18-ти років. Купуючи тур-пакет, Ви підтверджуєте, щоознайомлені з усімаумовами та деталями поїздки, що у Вас є чиннийбіометричнийзакордонний паспорт для виїзду за кордон, терміндіїякого на момент поїздки становить понад 6 місяцівабо, що до моменту поїздки Ви встигнетеоформити та отриматибіометричнийзакордонний паспорт, абооформитивізу в закордонний паспорт старого зразка. При оформленнізамовлення на сайті, покупецьзобов'язуєтьсякоректновказатисвоїперсональнідані для можливостізворотногозв'язку з ним. Скасування та відмовавідпоїздки не передбачаєповерненнякоштів – усіпослуги є безповоротними (допускаєтьсязамінатуристівзісплатоюфактичнопонесенихвитрат на момент заміни). У разі недобору мінімальнонеобхідноїгрупи для виїзду з Харкова у розмірі 20 чоловік, організаторзалишає за собою право змінитимістовиїзду на КиєвабоЧернівці.
Всідодатковіпобажаннястосовнододатковихпослуг і сервісуобговорюються з організатором туру в індивідуальному порядку. Організаторзалишає за собою право змінити дату та час виїзду, готель та іншіпослуги на аналогічні, але не гірші за умовами без узгодження з учасниками туру.

Метки:

Харків, Стадіон «Металіст»
Билеты от 20000 грн!
Купить билет на Автобусний тур з Харкова на UNTOLDFestival 2022
Афиша Харків, Стадіон «Металіст» 2020. Купить билеты в Харків со скидкой онлайн. Концерты в Харків