Yurcash

Київ, Docker Pub
Билеты от 275 грн!
Купить билет на Yurcash - 27.03.2022 20:00

Гурт “Yurcash” заснований у 2004 році відомим виконавцем та композитором Юрком Юрченком.
Стиль гурту важко окреслити одним словом, хоча самі музиканти облегшили роботу музичним критикам, назвавши цей музичний коктейль досить громоздкою назвою: – “Інтелегентно-інтелектуальний панк-рок з Елементами. Гумор та сатира”. І в поняття “Елементи” включаються усі відомі та невідомі стилі у музиці. Саме це і могли спостерігати глядачі Х-Фактору-8 на телеканалі СТБ, де несподіванно для всіх гурт “Yurcash” після чергової паузи представив на суд глядачів оновлений склад гурту та абсолютно нове бачення своєї творчості в цілому. Майже кожен номер гурту потрапляв у тренди youtube та набирав найбільшу кількість переглядів та коментів.
Про своє дітище Юрій говорить із властивим йому гумором: “Це проект Юрка Юрченка, який вижив з розуму”. Те, що грає зараз “Yurcash”, і те, що співав колись надпопулярний серед українських тінейджерів співак Юрко Юрченко, – небо і земля. Новий імідж, новий репертуар, новий стиль. Гурт успішно поєднав у собі в собі punk, folk, ska, blues, symphonic rock і навіть hardcore.
У кожній пісні гурту окремої уваги заслуговують тексти – є і над чим посміятись, і над чим задуматись.
Гурт не часто балує глядачів своїми виступами, особливо в Києві. Тому саме тут і зараз ви маєте чудову нагоду зануритись у світ неймовірної енергетики, непередбачуванності, професійності та зіграності музикантів і просто цікавої та самобутньої музики від гурту “Yurcash”. Велкам!

Метки:

Київ, Docker Pub
Билеты от 275 грн!
Купить билет на Yurcash
Афиша Київ, Docker Pub 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ