Дискотека моєї мами

Київ, Київський академічний театр “Золоті ворота”
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Дискотека моєї мами - 07.03.2022 19:00

«Дискотека моєї мами»

жанр: майже комедія про мамку, її сестер, женихів, греків і Донбас

авторка Лєна
Лягушонкова
режисерка Таня Губрій

актори: 4-й акторський курс «Київський університет культури» Гліб Клименко, Олександр Лахтюк, Сабріна Камінська – студенти режисерського курсу «Київської муніципальної академії естрадного і циркового мистецтв», майстерня – Стаса Жиркова&Ксенії Ромашенко, викладач Таня Губрій, та Олексій Крижановський – студент 4-го курсу «Київського національного університету культури і мистецтв», майстерня Остапа Ступки

тривалість: 90 хв.
обмеження за віком: 16плюс
прем’єра: 27 січня 2022

Вистава поставлена за підтримки НСТДУ в рамках проекту «OPEN_MIND_СТУДЕНТ», ініційованого директоркою-художньою керівницею театру «Золоті ворота» Ксенією Ромашенко.

Текст Лєни Лягушонкової «Мать Горького» – зріз епохи, від 1960-2022 року.

Мова піде про маленьке містечко на сході України, яке за 60 років проходить крізь епохальні зміни, що накривають всіх жителів. Це історія в якій брали участь наші дідусі і бабусі, батьки та і ми самі. Ми вже не зможемо стерти цю історичну пам’ять, навіть якщо дуже захочемо.

То що ж тоді робити? Лишається тільки згадати все як було: з гумором, з болем, з долею абсурду і звичайно ж з надією, що врешті ми знайдемо для себе відповіді на незручні питання. Чому ми досі боїмось? Комунізм – це пережиток минулого, чи свята віра, як раніше? Своїй дитині можна простити все? Наш дім тут де мир, чи там де війна і «стєнка»?

Це пошук відповідей на причини проблем сьогодення в історичному минулому, в своєму генетичному коді, в своїх спогадах, своїй свідомості.

Вистава «Дискотека моєї мами» – це погляд на проблеми з точки зору молодого покоління, яке бачить, відчуває та рефлексує на те, що відбувається в світі неповторно по-своєму, не заангажовано та по-чесному.

Метки:

Київ, Київський академічний театр “Золоті ворота”
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Дискотека моєї мами
Афиша Київ, Київський академічний театр “Золоті ворота” 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ