Творча зустріч з Ахтемом Сеітаблаєвим

Київ, Київський академічний театр юного глядача на Липках.
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Творча зустріч з Ахтемом Сеітаблаєвим - 28.02.2022 19:00

28 лютого 2022 року о 19:00 в Театрі юного глядача на Липках відбудеться зустріч з АХТЕМОМ СЕІТАБЛАЄВИМ.

Ахтем Сеітаблаєв – це український актор театру і кіно, кінорежисер, а також директор державного підприємства «Кримський дім».

Ахтем Шевкетович працював спочатку в Кримськотатарському академічному музично-драматичному театрі, грав як актор і здійснював постановки. Велику театральну популярність йому принесла роль Ромео у виставі “РОМЕО І ДЖУЛЬЄТТА” в Київському Академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра (реж. О. Лісовець), де він працював актором.

Як кінорежисер зняв такі фільми як “Хайтарма”, “Чужа молитва”, “Кіборги”, “Захар Беркут”, “Номери”, а також серіали і короткометражки.

На сцені його можна побачити в Київській академічній майстерні театрального мистецтва «Сузір'я» у виставі «Будьте як вдома», де грає також народна артистка України Ада Роговцева, в Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра у виставі “Море… Ніч… Свічки…” (реж. Едуард Митницький).

Зустріч відбудеться в рамках проєкту “ВЕСНа”, коли на зустріч до глядачів і цінителів сценічного мистецтва приходять молоді і мудрі, талановиті і досвідчені майстри і знавці театральної справи.

Проєкт “ВЕСНа” – це в першу чергу рушії рушії нашого театру.

Проєкт “ВЕСНа” – це реклама і розвиток вітчизняного театру, популяризація театральних діячів.

Проєкт “ВЕСНа” – це комунікація між ними, цими діячами.

Проєкт “ВЕСНа” – це чіткі відповіді на проблемні питання.

Проєкт “ВЕСНа” – це відповідь на твоє особисте питання.

Проєкт “ВЕСНа” – це актори, режисери, худруки, критики, викладачі-й-педагоги, драматурги, продюсери й арт-менеджери, сценографи, композитори і навіть директори.

Організатори проєкту – Театральна студія “ВІК”

Партнери проєкту – Театр юного глядача на Липках, FG Kyiv Art Go

Метки:

Київ, Київський академічний театр юного глядача на Липках.
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Творча зустріч з Ахтемом Сеітаблаєвим
Афиша Київ, Київський академічний театр юного глядача на Липках. 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ