Концерт Академічної хорової капели «Орея»

Хмельницкий, Филармония
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Концерт Академічної хорової капели «Орея» - 09.03.2022 18:30

9 березня о 18.30, в рамках “Khmelnytskyi Classic Fest”, Хмельницька обласна філармонія запрошує на концерт феноменальної Академічної хорової капели “Орея” з м. Житомир!

Олександр Олександрович Вацек – український диригент, хормейстер, вокальний викладач, член журі багатьох конкурсів, аранжувальник. У 1986 році він заснував Академічну хорову капелу «Орея» (нині – у складі Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера).
За понад 30 років існування колектив, що складається із 28 співаків довів, що є одним із найоригінальніших українських мішаних хорів. Упродовж цього часу він став справжньою сенсацією у мистецтві. Адже не так багато в світі капел, у творчому доробку яких 9 Гран-прі та 40 перших місць на міжнародних хорових конкурсах. Сьогодні «Орея» – це справжній хоровий театр, що показує нам перспективу, в якій може розвиватися хорове виконавство. Артисти капели – найвищого професійного рівня. Вони майстерно володіють різними вокально-тембровими манерами виконання та мають особливий еталонний звук. Професіоналізм «Ореї» полягає у створенні художніх образів, для яких слугує все – і характер звуку, і елементи режисерських підходів Олександра Вацека до кожного твору. Вражає репертуарна багатогранність хорової капели: це класична, народна, сучасна українська музика, твори зарубіжних композиторів у спектрі від старовинних шедеврів XVI століття до авангарду. Інтригують і сценічна довершеність, надзвичайно яскраві та переконливі інтерпретації як добре відомих, так і нових сучасних хорових опусів.

Коли слухаємо спів Академічної хорової капели “Орея” і думаємо про наше сьогодення, про складні події в Україні, стверджуємось на думці – ось воно, одне з тих явищ української сучасності, що є патріотичним без зайвих гасел, без перебільшення. Ось те, що насправді несе усьому світові талант і красу, гордість і славу України!»


Хмельницкий, Филармония
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Концерт Академічної хорової капели «Орея»
Афиша Хмельницкий, Филармония 2020. Купить билеты в Хмельницкий со скидкой онлайн. Концерты в Хмельницкий