Роман Скорпіон. Шоу «Моя»

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Роман Скорпіон. Шоу «Моя» - 04.04.2022 19:00

Завдяки неймовірно успішним синглам “Закохався”, “Поцілую”, “Обійму”, “Давай будем разом”, “Моя” співак завоював велику прихильність і любов глядача.
Роман родом зі Львова, свій творчий шлях розпочав у 2013 році з дебютною піснею “Поцілую”, а пісня-візитівка “Закохався” вже давно стала народним хітом. Сьогодні у його творчості чимало яскравих кліпів, україномовний альбом “Поцілую тебе”, мільйонні перегляди відео в інтернеті, а на концертах завжди повні зали. Пісні артиста лунають на топових радіостанціях України та далеко за її межами, а гастрольний графікспівака розписаний на декілька місяців вперед.
З кожним днем Роман Скорпіон закохує все більше і більше слухачів до власної музики, яку пише від душі. Він сам продюсер свого проекту та автор усіх пісень, які виконує.
На сольному концерті в Львові артист представить слухачам абсолютно нове вражаюче шоу «Моя». Захоплюючі постановки, тони декорацій та пісні, які не залишуть байдужим нікого. Ви повинні це побачити, щоб заспівати головні хіти разом з улюбленим виконавцем і поринути у світ справжньої щирості та любові

Метки:

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Роман Скорпіон. Шоу «Моя»
Афиша Київ, Місце проведення: МЦКМ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ