Дивні люди. Як жити без мату?

Київ, Дом Архитектора
Билеты от 270 грн!
Купить билет на Дивні люди. Як жити без мату? - 01.04.2022 19:00

ДИВНІ ЛЮДИ. ЯК ЖИТИ БЕЗ МАТУ? в Києві! Чекаємо вас 1 квітня 2022 року о 19:00 в Будинку архітектора.

Отримати дозу тонкого гумору і веселощів дуже просто! 1 квітня 2022 року, актори театру «ДИВНІ ЛЮДИ» зберуться на одній сцені, щоб порадувати глядача, розсмішити і зарядити гарним настроєм. Не пропустіть комедію «Як жити без мату?» в Києві! Ця комедійна постановка урізноманітнить ваш вечір і запам'ятається надовго!

Чому варто піти на виставу від театру «ДИВНІ ЛЮДИ»?
Авторські постановки, жива музика і величезна доза гумору.
Можливість легко і невимушено провести час. Дізнатися більше про себе і посміятися над проблемами, які ми навіть не помічаємо за суєтою свого життя.
Емоційний підйом і гарний настрій гарантовано.

Що таке – мат? Мат – необхідність, самовираження або неприпустиме явище нашого життя?

Справа в тому, що 55 відсотків людей за статистикою, кажуть, що ми не можемо жити без мату. Це не означає, що ми будемо тільки на ньому і говорити з ранку до вечора. Це частина нашого життя. І головне, як говорили багато, знати, коли можна і потрібно обійтися без міцного слівця.

Чим вище рівень виховання людини – це не означає, що людина цього мату не знає. Рівень культури визначає момент, коли він цей мат вживає, і коли він вважає, що це можна робити чи ні, і як він до цього ставиться.

Ось і ми задумалися над цією темою і вирішили розібрати все наше життя під призмою нашого погляду. Спробуємо розібратися як, а головне, чи можна жити в нашій країні без мату!

Величезна доза гумору, несподівані повороти і віртуозна гра акторів театру «ДИВНІ ЛЮДИ» Артема Новікова, Юрія Громового та Віталія Сердітова. Відверті діалоги, іскрометні жарти і звичайно ж, в кращих традиціях театру, жива авторська музика.

Театральний стендап – саме так можна охарактеризувати жанр в якому ми працюємо. Дивні люди – це життєві історії, спостереження, внутрішні переживання якими актори діляться з глядачем. Так само, це унікальне поєднання того, що вистави відбуваються у взаємодії з живою музикою, яку виконують запрошені талановиті музичні колективи. Все це з часом перетворилося на симбіоз Театру і Stand up. Ось що являє собою театр «ДИВНІ ЛЮДИ».

Панове, запрошуємо Вас в незвичайний, але повний харизми театр «ДИВНІ ЛЮДИ»!

Вистава мовою оригіналу, відбудеться з дотриманням карантинних вимог МОЗ України.

Обмеження за віком 16плюс

Метки:

Київ, Дом Архитектора
Билеты от 270 грн!
Купить билет на Дивні люди. Як жити без мату?
Афиша Київ, Дом Архитектора 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ