Понеділок із Островським. Анімалія в живописі та скульптурі

Одеса, Місце зустрічі: вул. Преображенська, 11 (Одесса Фэктори Групп)
Билеты от 350 грн!
Купить билет на Понеділок із Островським. Анімалія в живописі та скульптурі - 28.03.2022 19:00

Организатор Odessa Factory Group

Майстрів анімалістичного жанру різних епох поєднує любов до природи. Тварини на їхніх картинах давно стали надбанням світового образотворчого мистецтва та викликають почуття захоплення.
Про найбільш відомі анімалістичні картини, які переповнені почуттями поваги та захоплення до природи, розповіть Володимир островський під час традиційної понеділкової лекції в Одеській вітальні. Це буде затишний вечір в камерній атмосфері із смачними частуваннями та можливістю не просто послухати, а й висловити власну думку й подискутувати із лектором – відомим мистецтвознавцем.

Приміром, у європейському мистецтві анімалізм почав бурхливо розвиватися у Середньовіччі з появою «бестіаріїв» — збірників статей із науковими описами та ілюстраціями тварин. В епоху Відродження в живописі починають виявлятися нові мистецькі прийоми та жанри. Зображення стають реалістичними, популяризується пейзажна тема. Тварини тією чи іншою мірою присутні у творчості знаменитих майстрів Ренесансу.

Коли: 28 березня о 19:00
Де: Преображенська, 11

Ми дбаємо не тільки про ваше дозвілля, а й здоров'я, тому просимо Вас мати при собі:
Зелений сертифікат вакцинації від COVID-19.
актуальний негативний ПЛР-тест
або довідку про одужання після COVID-19

Метки:

Одеса, Місце зустрічі: вул. Преображенська, 11 (Одесса Фэктори Групп)
Билеты от 350 грн!
Купить билет на Понеділок із Островським. Анімалія в живописі та скульптурі
Афиша Одеса, Місце зустрічі: вул. Преображенська, 11 (Одесса Фэктори Групп) 2020. Купить билеты в Одеса со скидкой онлайн. Концерты в Одеса