Саксофон у старовинному будинку

Київ, Перехрестя Пушкінськой і Льва Толстого (Дворик БЦ)
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Саксофон у старовинному будинку - 05.03.2022 14:00

У повсякденній метушні ми часто проходимо повз історичні будівлі, не помічаючи їх унікальності і краси, не чуючи їх історій. На цій екскурсії ми пропонуємо вам відвідати особняк XIX століття – будинок династії меценатів Терещенко, дізнатися, які секрети досі зберігають його стіни, відпочити під звуки саксофону та відволіктися від клопоту та турбот, послухавши романтичні історії про кохання. На екскурсії буде тепло, затишно та цікаво!

Програма екскурсії

Ми запрошуємо вас відвідати одну з історичних та мистецьких пам’яток Києва – особняк Олександра Миколайовича Терещенка – молодшого сина знаменитого цукрозаводчика. Побудований він був наприкінці 90-х років ХІХ століття з використанням сучасних технологій того часу. В особняку було парове опалення, водогін, каналізація і навіть дві «підйомні машини», які працюють до сьогодні і використовуються, щоб піднімати книги з книгосховища до читальних залів.

Сьогодні тут є Національна наукова медична бібліотека України. Незважаючи на те, що будівлі вже більше століття, його унікальний інтер’єр частково зберігся, тому ми зможемо розглянути і стелі, і розписи, і меблі з дуба і червоного дерева.

Особняк унікальний як «внутрішнім змістом», а й зовнішнім виглядом. Його кутова частина має закруглений дах у формі бані з круглими віконцями. Говорять, що це приміщення призначалося для молитов.

А ще, під акомпанемент саксофона, ви почуєте багато історій про кохання, всі герої яких мають безпосередне відношення цього старовинного будинку.

Додаткова інформація
Тривалість екскурсії: 2 години 30 хвилин
Місце зустрічі: на розі Пушкінської вулиці та площі Льва Толстого, біля будівлі бізнес-центру.

Метки:

Київ, Перехрестя Пушкінськой і Льва Толстого (Дворик БЦ)
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Саксофон у старовинному будинку
Афиша Київ, Перехрестя Пушкінськой і Льва Толстого (Дворик БЦ) 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ