Стендап 8 березня

Київ, PM Hall
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Стендап 8 березня - 08.03.2022 19:30

«Стендап 8 березня»
Ми прекрасно знаємо, як важко здивувати свою другу половинку. Особливо, коли це 8 березня і весь світ святкує Міжнародний жіночий день, про що й говорять на кожному розі.
Але UA Stand-Up Agency може знайти вихід із будь-якої ситуації!
Тому запрошуємо вас на вечір гумору, який не тільки подарує коханим жінкам усмішки, а й дійсно здивує приємним сюрпризом. Гарний настрій, смачна кухня та приємна атмосфера – це саме те, що потрібно у 8 березня.
Приходьте, подаруйте радість собі та вашим близьким!
8 березня виступають:
ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого. Молодий сім’янин, якому за тридцять. Засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency».
СЛАВА БУ – учасник телевізійного проєкту «Розсміши коміка».
СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО – самотній вегетаріанець. Колекціонує зйомні квартири та міста. Учасник «Вар'яти шоу» на «Новому каналі».
СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО – магістр української літератури та жіноцтва. Філолог, працює в IТ.
ДЕНИС КОРАБЛЬОВ – найбільш прямолінійний та чесний стендап-комік України. Учасник «Comedy Club UA», шоу «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV», проєкту «Стендапер» на «НЛО TV» та «Гуднайт_клаб» на «1 плюс 1».
АНДРІЙ БЕРЕЖКО – переможець «Розсміши коміка» на «1 плюс 1», резидент «Гуднайт_клаб» на «1 плюс 1», учасник «Сomedy Батл» на «ТНТ».
Тривалість програми – 90 хвилин. Шоу-програма представлена українською та російською мовами. Рекомендовано особам від 18 років.
Захід проходить з дотриманням карантинних умов!
«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

Метки:

Київ, PM Hall
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Стендап 8 березня
Афиша Київ, PM Hall 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ