Зрадь мене (театр ім. О.Кобилянської)

Чернівці, Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської
Билеты от 140 грн!
Купить билет на Зрадь мене (театр ім. О.Кобилянської) - 15.04.2022 17:00

Зрадь мене
за В. Винниченком

дикий експеримент над любов’ю
на 2 дії
Тривалість вистави – 2 год.

Драматургія Володимира Винниченка вирізняється роздумами над вічними проблемами буття, зради, моралі. Ця п’єса дозволяє переосмислити і задуматися над своїм ставленням до сім’ї, коханої чи коханого, особливо у ті хвилини життя, коли на терезах сімейного щастя постає вибір, – як зберегти своє кохання і не втратити сім’ю.

Ця вистава про вічне, про кохання, а саме про те, що навіть благородна ціль збереження сім’ї і сімейних стосунків не може бути виправдана, якщо за цим стоїть порушення людської моралі, яке доводиться долати двом закоханим у пошуках щастя. Не зважаючи на те, що п’єса В. Винниченка написана у 20 роки 20 століття, вона надзвичайно актуальна і сьогодні.

Інна — героїня вистави стверджує, що її родина «померла під операційним ножем» і після цього у сімейному житті і їх стосунках із чоловіком багато чого змінилося. Єдине, що може врятувати їх, так це дитина, яку Інна, вже ніколи не народить. Але вона не може повноцінно жити, якщо не відчує щастя материнства. Відтак, щоб заповнити свій духовний світ, вона прагне працювати у музичному колективі.. А на роль такої матері омріяної дитини вона обирає людину, яка й не здогадується про своє призначення. За будь-яку ціну Інна прагне реалізувати свій неймовірний план повернення кохання у сім’ю.

Театр цією виставою звертає увагу на те, як можна у пошуках кохання і благополуччя зруйнувати сімейне життя. Адже двоє закоханих, які вже побудували сім’ю і живуть вісім років у шлюбі, так і не відчули межі, за якою прірва… Пристрасні сцени кохання, музика і, звичайно, акторська гра не залишать нікого байдужим.

Режисер-постановник – народна артистка України Людмила Скрипка
Художник-постановник – Наталія Тарасенко
Хормейстер – Оксана Рошка

У ролях:

заслужена артистка України Діна Анепська
актори
Андрій Циганок
Сніжана Винарчук
Ксенія Король
Віктор Барановський
Назарій Кавулич
Марія Романова
Люсьєна Надкернична
Олександр Дадус
Петро Мегера
Оксана Рошка
Михайло Турик.

прем’єра – 16 листопада 2019 р.

Метки:

Чернівці, Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської
Билеты от 140 грн!
Купить билет на Зрадь мене (театр ім. О.Кобилянської)
Афиша Чернівці, Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської 2020. Купить билеты в Чернівці со скидкой онлайн. Концерты в Чернівці