Ансамбль танцю ім. П. Вірського. Благодійний концерт

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Ансамбль танцю ім. П. Вірського. Благодійний концерт - 16.06.2022 17:30

Благодійний концерт ансамблю ім. Павла ВІРСЬКОГО!
Кожен з нас наближає перемогу усіма можливими силами й у кожного є своя зброя. Сьогодні гордість України – Національний заслужений академічний ансамбль танцю імені Павла Вірського – знаний на весь світ танцювальний колектив – перетворився на культурний фронт України, культурний рупор, який у великому європейському турі, привертаючи увагу мільйонів людей, розповідає правду про нашу боротьбу…
Багатовікова культура – це доказ самобутності нашої нації та її незалежності!, це подих нашої неповторності, волелюбності, це заклик підтримати українців у битві за правду та свободу!
Кожен номер ансамблю – справжній шедевр танцю! Кожен концерт – торжество краси та грації! Яскраві національні костюми, запальна українська енергетика, колорит, виразні рухи, а також віртуозність, майстерність та оригінальна інтерпретація народних стилів – по праву звели ансамбль в ранг найкращих колективів світу!
У програмі: улюблені номери та ексклюзивні, складні хореографічні постановки.

16 червня колектив виступить у столиці з благодійним концертом для рідних глядачів, щоб подарувати свою любов та миті радості у цей надскладний час. Це наша змога ще раз об'єднатися та врятувати чиєсь життя, зібравши кошти на допомогу дітям та переселенцям зі сходу… Разом ми непереборні!

Захід передбачає наявність усіх необхідних мір безпеки!
На нижньому поверсі Жовтневого Палацу розташоване укриття. У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення там, після чого концерт буде продовжено!
Чекаємо вас 16 червня о 17:30 у Жовтневому палаці.
Віримо у нашу перемогу! Слава Україні!

Метки:

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Ансамбль танцю ім. П. Вірського. Благодійний концерт
Афиша Київ, Місце проведення: МЦКМ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ