«Друга Ріка». Благодійний концерт

Вінниця, Mont Blanc
Билеты от 390 грн!
Купить билет на «Друга Ріка». Благодійний концерт - 03.06.2022 19:00

3 червня з благодійним концертом в укритті до Вінниці завітає «Друга Ріка»!
Підтримуючи ініціативу концертної агенції «SIVAK. Concert agency» та Благодійної організації «Бюро Добрих Справ» колектив анонсує виступи у Вінниці, Тернополі та Львові.
«Три хвилини», «Я п’ю з твоїх долонь», «Так мало тут тебе», «Ти є я», «Фурія» — 3 червня почути хіти легендарного гурту можна буде наживо в укритті на -1 поверсі в ресторані Mont Blanc.
Мета подій — зібрати €14,000 на два пікапи на потреби 95 десантно-штурмової бригади (в/ч А0281).
Також задонатити можна буде під час онлайн-концерту у Львові, який ми транслюватимемо у прямому етері 5 червня на медіасервісі MEGOGO та на усіх платформах гурту, скориставшись QR-кодом. Початок о 18:15.
«Ми знаємо про неймовірні зусилля громадян у допомозі нашим військовим та внутрішньо переміщеним громадянам, як обладнанням, гуманітарною допомогою, так і лікуванням та підтримкою поранених бійців. Дякуємо за вашу позицію і патріотизм! Чекаємо всіх на нашому виступі й будемо вдячні за будь-яку фінансову підтримку зі збору коштів на допомогу ЗСУ», – говорять музиканти.
Цим виступом «Друга ріка» продовжить другу частину туру «Хто, якщо не ми?». З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну гурт спрямував усі свої зусилля на допомогу країні у боротьбі за свою свободу. На концертах в Україні та Європі музиканти почали збирати кошти для підтримки військових та українців, які постраждали від російської агресії. Допомога спрямовується за реальними запитами від військових та внутрішньо переміщених осіб.

Метки:

Вінниця, Mont Blanc
Билеты от 390 грн!
Купить билет на «Друга Ріка». Благодійний концерт
Афиша Вінниця, Mont Blanc 2020. Купить билеты в Вінниця со скидкой онлайн. Концерты в Вінниця